Zibelke

Dizajnerke in trendovske zibelke, bodo poskrbele za popoln dremež v nežnem zibanju. Zibelka je idealna rešitev v prvem letu, saj bo uspavanje veliko bolj udobno tako za dojenčka, kot za starše. Pri nas si lahko ogledat različne modele in blagovne znamke zibelk.

6 kosov

na stran

 • Micuna - Otroška posteljica Bbsitter

  Pametna posteljica blagovne znamke Micuna bo zazibala vašega malčka v sladke sanje.
  Bbsitter je prva pametna posteljica z intergriranim učenjem. Senzor omogoča, da se posteljica ziba v točno določenih gibih, kateri pomirijo vašega malčka. Izbirate lahko med šestimi različnimi načini zibanja, poleg tega pa ima vgrajeno tudi nočno lučko. Posteljica je na štirih kolesih, kateri vam omogočajo enostavno prestavljanje posteljice po prostoru. Prav tako pa ima vgrajen senzor za merjenje temperature in vlažnosti zraka, da bo sobica čim bolj varna in udobna. Vse to vam omogoča aplikacija, katero prenesete na svoj pametni telefon. 

  Podrobno
  1.719,00 €

 • Micuna - Mini posteljica Swing

  Prikupna posteljica 4v1 španske blagovne znamke Micuna bo vašega malčka zazibala v sladke sanje.
  Mini Swing vam omogoča, da otroka zibate že v prvih dneh, nato pa lahko posteljico spremenite v zofo, mizico ali čudovito škatlo za igrače. Zibelka ima vgrajena tudi kolesca, tako, da vam omogoča enostavno premikanje po stanovanju. 
  Za pohištvo kolekcije Swing je značilen prefinjen, moderen in minimalističen skandinavski slog, kombiniran z bukovim lesom. 

  Podrobno
  725,00 €

 • Micuna - Otroška posteljica Swing, 140x70

  Prikupna posteljica španske blagovne znamke Micuna bo vašega malčka zazibala v sladke sanje.
  Za pohištvo kolekcije Swing je značilen prefinjen, moderen in minimalističen skandinavski slog, kombiniran z bukovim lesom. Zibelko lahko enostavno spremenite v pravo posteljico za vašega malčka, katero lahko uporabljajo vse tja do 5. leta starosti.

  Podrobno
  1.064,00 €

 • Micuna - Otroška posteljica Swing, 120 x 60

  Prikupna posteljica španske blagovne znamke Micuna bo vašega malčka zazibala v sladke sanje.
  Za pohištvo kolekcije Swing je značilen prefinjen, moderen in minimalističen skandinavski slog, kombiniran z bukovim lesom. 

  Podrobno
  814,00 €

 • BabyBjörn - otroška zibelka

  Nežno zibanje BabyBjörn zibelke bo vašega malčka popeljalo v nežne sanje.
  Zibelka tehta komaj 6kg, zato jo boste z lahkoto prenašali po stanovanju, da boste imeli vašega malčka vedno zraven vas. Zibelka je izdelana iz mrežaste tkanine, katera omogoča, da zrak v posteljici neprestano kroži. Zraven prejmete tudi vzmetnico
  Za popoln izgled zibelke dodajte še strehico, katero najdete tukaj>>


  Podrobno
  329,00 €

 • Kid's Concept - zibka in posteljica za dojenčka - Bamboo

  Dizajnerska in trendovska zibka za dojenčka blagovne znamke Kid's Concept bo poskrbela za popolne dremeže v nežnem zibanju. 
  Zibka je izdelana iz bambusovega lesa in pobarvana z lakom na vodni osnovi, ki ne vsebuje strupenih snovi. Zibka je idealna rešitev v prvem letu, saj bo uspavanje veliko bolj udobno tako za dojenčka, kot za starše. Nihalni mehanizem omogoča tudi opcijo, da zibko z zatičem blokirate in miruje. Enostavno in trpežno zasnovana konstrukcija z letvicami navzdol omogoča varno spalno okolje za dojenčka, prav tako pa se zaradi naravnega videza nevsiljivo poda v ambient. V zibko lahko namestite vzmetnico v izmeri 40 x 90 cm, ki jo kupite posebej. Zibelka je izdelana v skladna z varnostnimi standardi a1130-1: 1996.

  Podrobno

  Priporočena cena (brez DDV): 368,99 €

  Akcijska cena: 313,64 €

6 kosov

na stran