Poletni pripomočki

Poletni pripomočki

Poletni pripomočki so absolutni 'must-have' v poletnem času za celotno družino. Vaš malček bo užival in prav vsak poletni pripomoček bo prišel prav na vsakem koraku. Naj si izbere svoj poletni pripomoček in uživa!

3 kosov

na stran

 • Liewood - Sandali Joy, Tuscany Rose

  Joy sandalčki že čakajo na poletne dogodivščine, ki jih bodo doživeli z vašim malčkom! Izdelani so iz 100% PVC materiala, ki ne absorbira vode, to pa bo tudi omogočilo,
  da jih bodo malčki lahko uporabljali pri igrah z vodo. Velcro način za zapiranje sandalčkov je narejen tako, da bodo mali junaki lahko že zelo
  samostojni pri obuvanju in sezuvanju.

   
  Podrobno

  Priporočena cena (brez DDV): 29,00 €

  20,30 €

  Podrobnosti

 • Liewood - Otroški bazen Savannah, Peach/sea shell mix

  Da se bodo lahko vaši malčki poleti zabavali in ohladili, bo poskrbel bazen blagovne znamke Liewood.
  Bazen se enostavno in hitro napihne, tako da ga lahko s sabo vzamete na morje, bazen ali k babici in dedku. Kapaciteta vode znaša približno 230 litrov in meri 150 cm x 25 cm. Bazenček enostavno napihnete, napolnite z vodo in vodne norčije se lahko pričnejo. 

  Podrobno

  Priporočena cena (brez DDV): 64,00 €

  44,80 €

 • Liewood - Otroški plavalni obroč Baloo, Sea blue

  Pripravite se na poletno zabavo z plavalnim obročem blagovne znamke Liewood.
  Otroci naj v bazenu ali na plaži zaplavajo z plavalnim obročem, kateri je nepogrešljivi pripomoček za uživanje na vodi. Idealen je za učenje plavanja, druženje s prijatelji in sproščanja na morju ali ob bazenu. Premer obroča znaša 45cm. 

  Podrobno

  Priporočena cena (brez DDV): 22,00 €

  15,40 €

3 kosov

na stran