O Hajdi.si

Kdo je ta Hajdi, ki skrbi za vse te noro dobre, uporabne in udobne artikle?

Hajdi: "Materinstvo je nekaj najlepšega v življenju. Dokler nisi mamica si to težko predstavljaš."

Mamica dveh pridnih in čudovitih fantkov. Zvesta in ljubezniva žena. Hvaležna, lepo vzgojena in ponosna hčerka. Dobra prijateljica in ljubiteljica živali. To so besede, ki najbolje opišejo Hajdi Korošec Jazbinšek, čeprav se je večina spomni po zdaj skoraj že zimzelenih pesmicah o kužku in petelinčku. Svoj prosti čas že od nekdaj posveča otrokom, modi in novostim, odkar pa je mamica, pa skrbi tudi za praktičnost v vsakodnevnem družinskem življenju.

Kot novopečena mamica je hitro odkrila, da si lahko določene stvari olajšamo. Materinstvo je najlepša stvar v življenju in vsaka zapravljena minuta pri dnevnih opravilih bi bila bolje izkoriščena z vašimi srčki. Vsi artikli na spletni strani so zato ročno izbrani in preizkušeni, s čimer zagotavljamo mamicam in otročičkom zadovoljstvo in uporabnost.

Podatki o podjetju

Hajdi.si d.o.o.

ID za DDV: SI63089661

Matična številka: 7060700000

Transakcijski račun: SI56 6100 0001 3597 225 (Delavska Hranilnica d.d. Ljubljana)
Paypal naslov: paypal@hajdi.si

E-pošta: info@hajdi.si
Telefon: 070 611 911

Distribucija izdelkov

Smo uradni distributer prestižnih blagovnih znamk za Slovenijo in Hrvaško, pri čemer se zavezujemo hitrim dobavam, veliki zalogi in ugodnim pogojem.

V kolikor vas zanima sodelovanje nas lahko kontaktirate preko e-pošte b2b@hajdi.si.

Povezave do uradnih strani proizvajalcev:

Kje nas najdete?

Našo butično trgovinico, ki se razprostira na več kot 150 kvadratnih metrih najdete v Celju na Stanetovi ulici 4. Prikaz na zemljevidu.

Nahaja se v stavbi z dušo ter več kot 200-letno zgodovino, saj je prostor prvotno zajemal najstarejšo trgovino v mestu Železninar ali Rakuschevo trgovino.

Ob okusni brezplačni kavici si boste lahko ogledali čudovite in izbrane blagovne znamke, se o popolnem darilu pogovorili z našimi izkušenimi svetovalkami, v intimnem kotičku za mamice pa svoje najmlajše tudi v miru nahranili, podojili, previli, ali pa pogreli otroško hranico v pripročni mikrovalovni pečici.

Pri večjih nakupih vam podarimo tudi listek za brezplačno parkiranje v mestu Celje, ki ga lahko izkoristite za prihodnji obisk, vse nakupljene artikle v trgovini pa vam lahko tudi brezplačno pošljemo na vaš naslov naslednji delovni dan.

Delovni čas:
Ponedeljek - petek: 9:00 - 19:00
Sobota: 9:00 - 12:00
Nedelja in prazniki: Zaprto