Naša zgodba

To sta ušpičila Dante in Evan

Ko je prvi še veselo brcal v trebuščku, je bodoča mamica Hajdi, nekoč otroška pevka s skoraj že zimzelenimi pesmicami "Naš kuža" in "Petelinček" ugotovila, da je tudi otroški svet lahko zabaven in trendi. Zgodba se je začela. Mož, naveličan nenehnega obiska poštnih kurirjev, ji je za rojstni dan podaril domeno Hajdi.si, ki je kmalu postala

Alternativa
klasični ponudbi
izdelkov za otroke

Dante, Hajdi, Evan

Po uspešnem začetku spletne trgovinice smo odprli še fizično trgovino v Celju ter Ljubljani. Slovi kot eden najlepših otroških butikov v Evropi in na to smo še posebej ponosni, naš nov koncept "shop-in-shop" poslovalnice pa lahko najdete tudi v BTC Ljubljana, v prostorih Minicitya.

Ustvarili smo trgovinico za mamice in malčke, ki si zaželijo nekaj posebnega. Nekaj, kar naredi vsak dan še malo lepši, malo bolj zabaven. Vsak izdelek ima svojo zgodbo in je izbran s strani mamic, ki v življenju močno cenijo trenutke s svojimi najbližjimi. In prav zato jih želijo popestriti, vsakdanja opravila pa poenostaviti.

Poskrbeli bomo za tisti voziček, s katerim se bo novopečena mami z veseljem sprehodila po mestu. Zagotovili bomo nekaj prostih minut, medtem ko se bodo otroci zabavali z najboljšimi igračami na tržišču. Morda. Starše moramo opozoriti, da obstaja nevarnost, da tudi njih premami in se jim bodo raje pridružili pri igri.

Kotiček za mamice in otroke

Poskrbljeno za vse

V delu obeh trgovin, kjer najdete predvsem skandinavske blagovne znamke, je tudi kotiček, kjer lahko mame otroke v miru podojijo in previjejo ali jim v mini kuhinjici kaj pogrejejo ter kotiček za malčke.

Mamicam želimo ponuditi nekaj več in to je povsem javni prostor, torej namenjen vsem, tudi tistim, ki niso prišli v trgovino zato, da bi kaj kupili.

Več kot samo trgovinica

V Minicityu smo ustvarili tudi poseben kotiček za najmlajše, kjer se lahko vaši sončki varno zabavajo in urijo svoje motorične sposobnosti, med tem ko lahko mamice in očki v miru nakupujejo ali pa si v kavarnici privoščijo zasluženo skodelico kave, starejši bratci in sestrice pa spoznavajo poklice ter uživajo v inovativnem in poučnem malem mestu

Minicity Ljubljana

Distributerstvo

Hajdi.si je uradni
distributer priznanih
blagovnih znamk

V kolikor nas obiskujete kot trgovec nas lahko za sodelovanje kontaktirate na e-pošto b2b@hajdi.si

Kje nas najdeš

Celje

Stanetova ulica 4, Celje

Našo butično trgovinico, ki se razprostira na več kot 150 kvadratnih metrih, najdete v Celju.

Nahaja se v stavbi z dušo ter več kot 200-letno zgodovino, saj je prostor prvotno zajemal najstarejšo trgovino v mestu Železninar ali Rakuschevo trgovino.

Ob okusni brezplačni kavici si boste lahko ogledali čudovite in izbrane blagovne znamke, se o popolnem darilu pogovorili z našimi izkušenimi svetovalkami, v intimnem kotičku za mamice pa svoje najmlajše tudi v miru nahranili, podojili,ali pa previli.

Pri večjih nakupih vam podarimo listek za brezplačno parkiranje v mestu Celje, ki ga lahko izkoristite za prihodnji obisk, vse nakupljene artikle v trgovini pa vam lahko tudi brezplačno pošljemo na vaš naslov naslednji delovni dan.

Delovni čas
Ponedeljek - petek: 9:00 - 19:00
Sobota: 9:00 - 12:00
Nedelja in prazniki: zaprto

Trgovina v Celju

Ljubljana

BTC, Hala A
Šmartinska cesta 152, Ljubljana

Trgovina v Ljubljani

Delovni čas
Ponedeljek - sobota: 10:00 - 20:00
Nedelja: 10:00 - 18:00

Nov koncept trgovine "shop-in-shop" lahko najdete v BTC Ljubljana, skupaj s prostori Minicitya na naslovu Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana. Med policami se boste lahko sprehajali med tem, ko se bodo najmlajši varno igrali v posebnem kotičku za malčke, malce starejši bodo čas izkoristili za predstavitev poklicev v malem mestu, očki pa si boste v kavarnici lahko malce oddahnili.

Poleg kotička za malčke je na voljo tudi previjalnica in dojilnica, vse prostore razen malega mesta pa lahko obiskujete povsem brezplačno in tudi brez nakupa. Parkiranje je brezplačno v bližnji okolici.

Koncept otroške sobice

Mariborska cesta 3, Celje

V sodelovanju s hotelom Celeia v Celju smo ustvarili prvi Hajdi.si kotiček za malčke. Tukaj imajo vsi otroci priložnost, da preizkusijo najboljše igračke na tržišču. Starši pa lahko v miru spijejo kavico ali pojedo kosilo.

Nismo pozabili na male trebuščke, saj smo posebej zanje z odličnimi kuharji Hotela Celeia pripravili Hajdi.si otroški meni. Mamicam in dojenčkom sta na tudi voljo previjalnica in kotiček za dojenje.

Otroška sobica v hotelu Celeia

Slike povedo več kot besede

Podatki o podjetju
Hajdi.si d.o.o.
Stanetova ulica 4, 3000 Celje
ID za DDV: SI63089661
Matična številka: 7060700000
Transakcijski račun: SI56 6100 0001 3597 225
(Delavska Hranilnica d.d. Ljubljana)
Paypal naslov: paypal@hajdi.si
E-pošta: info@hajdi.si
Telefon: +386 (0)70 611 911