Jellycat - Plišasti zajček - Bashful Bunny Blush - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Igrače - Igrače za najmlajše - Plišaste igrače
-0%

Jellycat - Plišasti zajček - Bashful Bunny Blush

Jellycat 670983139082 6163 2073
Šifra SKU: 6163
Jellycat - Plišasti zajček - Bashful Bunny Blush
InStock

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalogi
29,00 €
-0%
29,00 €

Čudovit plišasti zajček Bashful Blush je plišasti prijatelj iz neskončnih gozdnih planjav londonske blagovne znamke Jellycat. Vašo malčico bo objel s toplino in mehkobo, jo varoval pred groznimi nočnimi pošastmi in poskrbel za občutek varnosti na vsakem koraku. Od trenutka, ko ji ga boste predstavili in ji povedali zgodbo o tem, kako uživa, če ga kdo čohlja pod njegovimi dolgimi uhlji in po njegovem mehkem krznu, bosta neločliva prijatelja

Je idealen plišasti sopotnik vsake deklice in odlično darilo, ki bo trajalo večno.

Podrobnosti izdelka

Čudovit plišasti zajček je velik kar 31 cm! Seveda pa Ekipa Jellycat upa, da že veste, da izdelujejo najbolj izvirne, čudaške, inovativne modele mehkih igrač na svetu. Seveda pa to dandanes ni dovolj. Živali so le divja bitja in poskrbeli so, da boste vedno na varnem.

Vsak model plišastih igrač je strogo preizkušen v skladu z EN71 deli 1, 2 in 3. To pomeni, da če na izdelek ni pritrjena posebna opozorilna obešalna oznaka, je primeren za vse otroke, stare od 0 do 99 let ... ali več!

Vse živali so z veseljem sodelovale pri tem izzivu in nosile znak CE kot dokaz svoje uspešnosti na teh testih. Njihove certifikate hranijo v Jellycat uradu v Londonu, če bi jih kdaj potrebovali.

Njihove živali so udomačene, s skrbnim treningom in testiranjem pa so zagotovili, da bodo vaši otroci vedno uživali v varni igri z njimi. Vsi njihovi modeli plišastih igrač so podvrženi natančni skrbnosti. Če imate kakršne koli težave z njihovim vedenjem, bi radi to vedeli nujno, zato lahko revidiramo svoje načine gradnje ali vzgoje!

Lastnosti:

  • preizkušeno v skladu z EN71, part 1, 2 in 3 za vse starosti
  • primerno za igro od rojstva
  • ne puščajte plišastih igrač v zibki ali posteljici
  • ročno pranje, pranje v pralnem stroju je odsvetovano
  • velikost: 31 x 12 cm

Lastnosti

Starost 0 - 6 mesecev, 6 - 12 mesecev, 1 - 2 leti, 2 - 3 leta, 3+ leta
Primerno za Punčka