Recaro - Otroški avtosedež Tian Elite, Prime Silent Grey - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Avtosedeži

Recaro - Otroški avtosedež Tian Elite, Prime Silent Grey

Recaro 8050038141420 8174 4052
Šifra SKU: 8174
Recaro - Otroški avtosedež Tian Elite, Prime Silent Grey
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
329,99 €
-0%
329,99 €

Če želite prejeti obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi, se morate registrirati ali .

Otroški sedež Tian Elite blagovne znamke Recaro se hitro in enostavno namesti v vsak avto z uporabo avtomobilskega varnostnega pasu.
Otroški avtosedež popolnoma prilagodimo otrokovi višini in tako raste z njim od približno devetih mesecev, pa vse do dvanajstih let. Položaj za sedenje lahko prilagodimo v položaj za počitek, tako da bo vaš malček užival v najvišji stopnji udobja. težo le okrog 8,6 kg avtosedež Tian Elite enostavno in hitro vzamemo iz avtomobila in prenesemo v drug avto. Vgrajeni zvočniki v vzglavju sedeža in avdio priključek omogočajo malemu popotniku, da uživa v najboljši zabavi med poslušanjem svoje glasbe ali pravljice, brez da bi motil druge potnike v avtomobilu.

Podrobnosti izdelka

Otroški avtosedež Tian Elite se uporablja od 9 meseca starosti in vse tja do 12 leta oziroma 36 kg. Sedež lahko hitro in enostavno namestite v vsak avto z uporabo avtomobilskega varnostnega pasu. Po višini nastavljivo hrbtišče omogoča, da sedež popolnoma prilagodite otrokovi višini.Da pa bo zabava zagotovljena že na poti, ima Tian Elite vgrajen Sound System z zvočniki v vzglavniku sedeža.


Lastnosti:

 • Uporaba: 9 mesecev - 12 let
 • Teža stola: 8.6 kg
 • 5-točkovni varnostni pas
 • Integrirani Seatfix konektorji
 • Notranja blazinica za optimalno ergonomsko prileganje
 • Sedežna pena, ki se popolnoma prilagodi obliki telesa
 • Mehke blazinice ščitijo kožo otroka pred draženjem
 • Označen potek varnostnega pasu z rdečimi oznakami
 • Nastavljiv naslon za noge
 • Položaj za počitek
 • Prezračevalni sistem
 • Ojačana naslona za roko

UNIVERZALNA NAMESTITEV ZA

Da se bo vaš malček varno vozil v vsakem avtomobilu se sedež namesti hitro in enostavno. Namestite ga lahko v vsak avtomobil s pomočjo avtomobilskea varnostnega pasu.

SEDEŽ, KI RASTE Z OTROKOM

Po višini nastavljivo hrbtišče z intergriranim vzglavnim hrbtiščem omogoča, da sedež raste z vašim otrokom. Sedež se popolnoma prilagodni otrokovi višini in tako raste z njimi od 9 mesecev, pa vse do 12 leta starosti oziroma do otrokovih 36 kg.

LAHEK

težo le okrog 8,6 kg avtosedež Tian Elite enostavno in hitro vzamemo iz avtomobila in prenesemo v drug avto – dodatna prednost za mamice in očke, pa tudi babice in dedke.

SOUND SYSTEM

Vgrajeni zvočniki v vzglavju sedeža in avdio priključek omogočajo malemu popotniku, da uživa v najboljši zabavi med poslušanjem svoje glasbe ali pravljice, brez da bi motil druge potnike v avtomobilu. Otrok se tako nasloni nazaj, glavica pa ostane v varnem predelu vzglavja sedeža.

AIR VENTILATION SYSTEM

Svež zrak vsakomur dobro dene. Ta je v otroškem avtosedežu Tian Elite zagotovljen tako, da prehaja skozi odprtine na zunanji školjki in mrežasto tkanino v sedežni prevleki, ki omogočajo neprekinjeno kroženje zraka.To je najvišja možna stopnja udobja in dobrega počutja. 


PATENTIRAN HERO VARNOSTN SISTEM

S patentiranim hero sistemom otroka v avtosedež pripnete hitro in enostavno. HERO sistem združuje ramesnke pasove, blazinici na pasovih, ter vzgalvje sedeža v eno enoto, kar preprečuje, da bi se varnostni pasovi zasukali ali zlezli z ramen.

Lastnosti

Starost 1 - 2 leti, 2 - 3 leta, 3+ leta
Primerno za Fantek, Punčka