Recaro - Otroški avtosedež Young Sport Hero, Prime Silent Grey - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Avtosedeži

Recaro - Otroški avtosedež Young Sport Hero, Prime Silent Grey

Recaro 8050038141529 6939 4058
Šifra SKU: 6939
Recaro - Otroški avtosedež Young Sport Hero, Prime Silent Grey
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
259,99 €
-0%
259,99 €

Če želite prejeti obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi, se morate registrirati ali .

Otroški sedež Young Sport Hero blagovne znamke Recaro se hitro in enostavno namesti v vsak avto z uporabo avtomobilskega varnostnega pasu.
Otroški avtosedež popolnoma prilagodimo otrokovi višini in tako raste z njim od približno devetih mesecev, pa vse do dvanajstih let. Položaj za sedenje lahko prilagodimo v položaj za počitek, tako da bo vaš malček užival v najvišji stopnji udobja. 

Podrobnosti izdelka

Young Sport Hero sedež se uporablja od 9 meseca starosti in vse tja do 12 leta oziroma 36 kg. Sedež lahko hitro in enostavno namestite v vsak avto z uporabo avtomobilskega varnostega pasu. Po višini nastavljivo hrbtišče omogoča, da sedež popolnoma prilagodite otrokovi višini. 

Lastnosti:

  • Uporaba: 9 mesecev - 12 let
  • Teža stola: 8 kg
  • 5-točkovni varnostni pas
  • Notranja blazinica za optimalno ergonomsko prileganje
  • Sedežna pena, ki se popolnoma prilagodi obliki telesa
  • Mehke blazinice ščitijo kožo otroka pred draženjem
  • Označen potek varnostnega pasu z rdečimi oznakami
  • Prezračevalni sistem
  • Ojačana naslona za roko

UNIVERZALNA NAMESTITEV ZA

Da se bo vaš malček varno vozil v vsakem avtomobilu se sedež namesti hitro in enostavno. Namestite ga lahko v vsak avtomobil s pomočjo avtomobilskea varnostnega pasu.

SEDEŽ, KI RASTE Z OTROKOM

Po višini nastavljivo hrbtišče z intergriranim vzglavnim hrbtiščem omogoča, da sedež raste z vašim otrokom. Sedež se popolnoma prilagodni otrokovi višini in tako raste z njimi od 9 mesecev, pa vse do 12 leta starosti.

ADVANCED SIDE PROTECTION

Vgrajena zaščitna krilca se hitro in povsem enostavno odpreta na strani vrat avtomobila. Tako v primeru bočnega trka absorberji energije zmanjšajo moč udarca, ki bi deloval na otrokovo telo. 

POLOŽAJ ZA POČITEK

Položaj za sledenje lahk prilagodimo v položaj za počitek, tako da lahko vaš malček uživa v najvišji stopnji udobja, ne glede na to ali je buden ali spi.

LAHEK

Avtosedež tehta le okrog 8kg, kar vam omogoča, da sedež enostavno in hitro vzamemo iz avtomobila in ga prestavimo v drug avto. 

PATENTIRAN HERO VARNOSTN SISTEM

S patentiranim hero sistemom otroka v avtosedež pripnete hitro in enostavno. HERO sistem združuje ramesnke pasove, blazinici na pasovih, ter vzgalvje sedeža v eno enoto, kar preprečuje, da bi se varnostni pasovi zasukali ali zlezli z ramen.

Lastnosti

Starost 0 - 6 mesecev, 6 - 12 mesecev, 1 - 2 leti, 2 - 3 leta, 3+ leta
Primerno za Fantek, Punčka