Bugaboo Giraffe - Blazina Baby, ARCTIC WHITE - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Hranjenje
-0%

Bugaboo Giraffe - Blazina Baby, ARCTIC WHITE

Bugaboo 8717447145936 11267 15241
Šifra SKU: 11267
Bugaboo Giraffe - Blazina Baby, ARCTIC WHITE
OutOfStock

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Ni na zalogi
Dobavljivost: približno 14 dni
39,95 €
-0%
39,95 €

Če želite prejeti obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi, se morate registrirati ali .

Za še večje udobje med hranjenje in podporo vašega malčka lahko dokupite blazino Baby blagovne znamke Bugaboo.
Narejena je iz 100% poliestra, z vodoodbojin premazom, ki se izjemno hitro in enostavno očisti. Namestitev blazine je hitra in enostavna in je kompatibilna samo s stolčkom blagovne znamke Bugaboo Girafe, ki se prodaja ločeno. 

Podrobnosti izdelka

Lastnosti:

  • Material: 100% poliester
  • Vodoodbojni premaz
  • Nega: Pralno pri 30ºC
  • Prejmete oblazinjen sedežni del in oblazinjen hrbtni del
  • Uporaba: kompatibilen samo z Bugaboo Giraffe. 

Več o Bugaboo Giraffe stolčku: je stolček za hranjenje, ki je dizajniran za vse starosti in prilagodljiv v samo eni sekundi. Omogoča 5 rešitev za sedenje in sistem prilagodljivosti, ki omogoča, da stolček raste skupaj z vašim otrokom. Višino in globino sedeža lahko nastavite v 5 različnih pozicij. Prilagajate lahko tudi naslon za nogice, ki omogoča 9 različnih višin naslona. Dizajn stolčka za hranjenje Giraffe nudi ergonomsko podporo telesu in hkrati vašemu malčku omogoča popolno svobodo gibanja. Vaš malček lahko iz tega razloga sedi v najboljši možni drži v prav vsakem obdobju otroštva.
Z modularnimi dodatki za stolček lahko ustvarite popoln stolček, ki se ujema s potrebami vašega novorojenčka, malčka in predšolskega otroka. Na voljo je sedež za prav vsako življenjsko obdobje. Stolček za hranjenje Giraffe odlikuje tudi nizozemski dizajn in izredna funkcionalnost. Zaradi svoje namenske, sodobne in minimalistične oblike stolček Giraffe zgotovo izstopa med ostalimi in se čudovito poda v vsak prostor. Stolček v enem združuje tudi varnost in stil zahvaljujoč postavitvi nogic stolčka v obliki piramide. Takšna postavitev nogic omogoča nizko in stabilno središče gravitacije stolčka. Prenese lahko težo do 100 kg in se dobro obnese tudi v živahnem gospodinjstvu.
Stolček Bugaboo Giraffe ljubi okolje in traja celo življenje. Narejen z veliko mero ljubezni iz 100% trajnostno pridobljenega FSC certificiranega evropskega bukovega lesa in ISCC certificirane plastike na bio osnovi. Vpliv stolčka na okolje je zato karseda minimalen in s tem ohranja tudi naš čudoviti planet za bodoče generacije. Stolček Bugaboo Giraffe ni ne stolček za enkratno uporabo, ne stolček za uporabo ene same generacije. Narejen je za celotno družino in tako, da lahko traja še dolgo po tem, ko vaš otrok napoti proti večjim pustolovščinam.

Lastnosti

Starost 0 - 6 mesecev, 6 - 12 mesecev
Primerno za Fantek, Punčka