BIBS - Duda Studio Colour - Pin Ivory & Vanilla Mix - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Hranjenje
-0%

BIBS - Duda Studio Colour - Pin Ivory & Vanilla Mix

BIBS 13160-0 17769
BIBS - Duda Studio Colour - Pin Ivory & Vanilla Mix od 0 do 6 mesecev 5713795259694 13160 17746
BIBS - Duda Studio Colour - Pin Ivory & Vanilla Mix od 6 do 18 mesecev 5713795259571 13161 17747
Šifra SKU: 13160-0
BIBS - Duda Studio Colour - Pin Ivory & Vanilla Mix
InStock
Od 0 do 6 mesecev
6 - 18 mesecev

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalogi
11,95 €
-0%
11,95 €

BIBS STUDIO kolekcija je zbirka, ki kreativno izboljša priljubljene Colour dude. Oblikovano s strani priznane francoske oblikovalke, ki je želela združiti trenutne modne trende z brezčasno eleganco.

Bibs duda studio colour - Pin Ivory & Vanilla Mix ima okrogel cucelj in po obliki ter velikosti spominja na materina prsa. Izdelana je iz 100% naravnega kavčuka/lateksa.

Okrogli cucelj spodbuja postavitev jezika in tehniko sesanja, podobno kot pri dojenju. Zaobljena oblika omogoča, da se strani jezika premikajo in se ovijajo okoli cuclja, podobno kot pri dojenju. Okrogli ščit je obrnjen proč od obraza otroka. To zagotavlja oskrbo zraka za občutljivo kožo v predelu ust in zmanjša draženje.

Podrobnosti izdelka

  • Cucelj je izdelan iz lateksa/naravnega kavčuka.
  • En paketek vsebuje dve dudi.
  • Priporočajo ga babice za podporo naravnemu dojenju.
  • Popolnoma brez BPA, PVC in ftalatov.
  • V skladu z evropskim standardom EN 1400+A2.
  • Zasnovano in izdelano na Danskem/EU.

Kako sterilizirati dude?
Del dobre higiene dude je pogosto čiščenje dud. Mlajši kot je otrok, pomembneje je, da ga zaščitimo pred bakterijami in vzdržujemo dobro higieno dude.

Pred prvo uporabo (ko vzamete dudo iz embalaže) dudo sterilizirajte tako, da jo za 5 minut položite v vrelo vodo (dud ne kuhajte). To velja samo pred prvo uporabo.

Pri naknadnem čiščenju dude sledite trem preprostim korakom:

Dude dajte v čisto skledo. Prelijete jih z veliko vrele vode.
Pustite, da se dude namakajo cca. 5 min.
Vzamete jih iz sklede in pustite, da se posušijo na čisti brisači.
Po čiščenju ni nič nenavadnega, če v cuclju ostane voda. To je posledica dejstva, da so vse naše dude opremljene z ventilom, ki izpušča zrak. Ta prezračevalni sistem povzroči, da se zrak iz notranjosti cuclja iztisne skozi ventil, s čimer se cucelj splošči, da se naravno oblikuje po otrokovi ustni votlini. Ventil je tudi razlog, zakaj se po čiščenju in sterilizaciji v notranjosti cuclja lahko nabere voda. Če je temu tako, preprosto stisnite cucelj in iztisnete odvečno vodo. Če vodne kapljice ostanejo v cuclju, pustite, da se duda posuši na zraku.

Lateks/naravni kavčuk se lahko v redkih primerih 'prenese' na ščit (možno razbarvanje ščita), zato je pomembno, da sterilizirate z veliko vode in ne preveč dud naenkrat.

Pomembno: Dud ne kuhajte! Dude niso namenjene kuhanju, ker jih visoka vročina uniči. Namesto tega sledite zgornjim navodilom in zagotovo boste ubili bakterije, ne da bi pri tem ogrozili trajnost dude.

Lastnosti

Primerno za Fantek, Punčka
Velikost Od 0 do 6 mesecev, 6 - 18 mesecev