Elodie - Slinček z rokavi, Free Bird - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Hranjenje
-0%

Elodie - Slinček z rokavi, Free Bird

Elodie 7333222020215 12509 17077
Šifra SKU: 12509
Elodie - Slinček z rokavi, Free Bird
InStock

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalogi
29,90 €
-0%
29,90 €

Slinček z rokavi, blagovne znamke Elodie bo prišel prav tako pri hranjenju kot pri umetniškem ustvarjanju. Slinček je skrbno izdelan, iz najboljših materialov, s premišljenim dizajnom in predvsem je zelo uporaben. Pritrdi se z ježkom, kar omogoča enostavno nameščanje in odstranjevanje. Tkanina iz katere je izdelan omogoča odpornost proti madežem, lažje čiščenje, predvsem pa se zelo hitro suši

Naj dodamo, da bo z Elodie slinčki tudi hranjenje in ustvarjanje od sedaj naprej v stilu! Raziščite našo široko ponudbo čudovitih slinčkov, vse s svojimi majhnimi edinstvenimi oblikovalskimi detajli. Imamo jih s krasnimi vzorci, volančki, krilci, ušeski in drugimi lepimi ali igrivimi elementi. Zagotovo boste našli tisto, ki ustreza vašemu osebnemu slogu in okusu.

Podrobnosti izdelka

  • Material: Poliester, obdelan s PU, 100% brez PVC-ja in ftalatov.
  • Nega: Pralno pri 40°C in ne vsebujejo PVCja, BPAja, umetnih barvil, kemikalij, parabenov ali umetnih sestavin za mehčanje.
  • Velikost: Dolžina 35 cm, širina 35 cm, dolžina rokava 35 cm.
  • Primerno za otroke od 1 do 3 let. 
  • Certificiran v skladu s standardom Oeko-Tex 100.

Po uporabi slinček zlahka sperete pod tekočo vodo ali pa ga obrišete z mokro krpo. V primeru večjih in zasušenih madežev pa priporočamo strojno pranje. Naše priporočilo je, da slinček očistite takoj po vsaki uporabi, da odstranite maščobo in druge madeže, saj bo to ohranilo lepoto le tega za daljši čas in zmanjšalo tveganje za razpoke v tkanini. 

Lastnosti

Primerno za Fantek
Starost 1 - 2 leti, 2 - 3 leta