O Hajdi.si - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

O Hajdi.si

Naša zgodba

TO STA UŠPIČILA DANTE IN EVAN

Ko je prvi še veselo brcal v trebuščku, je bodoča mamica Hajdi, nekoč otroška pevka s skoraj že zimzelenimi pesmicami "Naš kuža" in "Petelinček" ugotovila, da je tudi otroški svet lahko zabaven in trendi. Zgodba se je začela. Mož, naveličan nenehnega obiska poštnih kurirjev, ji je za rojstni dan podaril domeno Hajdi.si, ki je kmalu postala

alternativa

klasični ponudbi

izdelkov za otroke

Dante, Hajdi, Evan

Po uspešnem začetku spletne trgovinice smo odprli še fizično trgovino v Celju. Slovi kot eden najlepših otroških butikov v Evropi in na to smo še posebej ponosni.

Ustvarili smo trgovinico za mamice in malčke, ki si zaželijo nekaj posebnega. Nekaj, kar naredi vsak dan še malo lepši, malo bolj zabaven. Vsak izdelek ima svojo zgodbo in je izbran s strani mamic, ki v življenju močno cenijo trenutke s svojimi najbližjimi. In prav zato jih želijo popestriti, vsakdanja opravila pa poenostaviti.

Poskrbeli bomo za tisti voziček, s katerim se bo novopečena mami z veseljem sprehodila po mestu. Zagotovili bomo nekaj prostih minut, medtem ko se bodo otroci zabavali z najboljšimi igračami na tržišču. Morda. Starše moramo opozoriti, da obstaja nevarnost, da tudi njih premami in se jim bodo raje pridružili pri igri.

Kotiček za mamice in otroke

POSKRBLJENO ZA VSE

V trgovini, kjer najdete predvsem skandinavske blagovne znamke, je tudi kotiček, kjer lahko mame otroke v miru podojijo in previjejo ali jim v mini kuhinjici kaj pogrejejo ter kotiček za malčke.

Mamicam želimo ponuditi nekaj več in to je povsem javni prostor, torej namenjen vsem, tudi tistim, ki niso prišli v trgovino zato, da bi kaj kupili.

Kje nas najdeš

LJUBLJANA

Nazorjeva ulica 10, Ljubljana

V mesecu juniju 2022 smo odprli že drugo butično trgovinico, ki se nahaja v centru prestolnice. Z veseljem lahko povemo, da se naša trgovinica uvršča na seznam UNICEF-ovih varnih točk, kamor se lahko zatečejo otroci in odrasli v stiski.

Smo prva otroška trgovinica v centru Ljubljane, ki svojim strankam nudi družinski kotiček, v katerem lahko v miru podojijo, previjejo in nahranijo svoje dojenčke ter v kuhinji pogrejejo kašice in mlečne formule. Vsem obiskovalcem nudimo brezplačno kavico, ki si jo lahko privoščijo na naši udobni zofi, vsak večji nakup pa obdarimo s praktičnim darilcem. Da sprehod čez mesto ne bi bil preveč naporen, si lahko stranke v naši trgovinici izposodijo voziček ali poganjalec.

Delovni čas

Ponedeljek - petek: 9:00 - 19:00
Sobota: 10:00 - 13:00
Nedelja in prazniki: zaprto

Trgovina v Ljubljani

Trgovina v Celju

Celje

Stanetova ulica 4, Celje

Našo butično trgovinico, ki se razprostira na več kot 150 kvadratnih metrih, najdete v Celju. Nahaja se v stavbi z dušo ter več kot 200-letno zgodovino, saj je prostor prvotno zajemal najstarejšo trgovino v mestu Železninar ali Rakuschevo trgovino.

Ob okusni brezplačni kavici si boste lahko ogledali čudovite in izbrane blagovne znamke, se o popolnem darilu pogovorili z našimi izkušenimi svetovalkami, v intimnem kotičku za mamice pa svoje najmlajše tudi v miru nahranili, podojili, ali pa previli.

Pri večjih nakupih vam podarimo listek za brezplačno parkiranje v mestu Celje, ki ga lahko izkoristite za prihodnji obisk, vse nakupljene artikle v trgovini pa vam lahko tudi brezplačno pošljemo na vaš naslov naslednji delovni dan.

Delovni čas
Ponedeljek - petek: 9:00 - 19:00
Sobota: 9:00 - 12:00
Nedelja in prazniki: zaprto

SLIKE POVEDO VEČ KOT BESEDE

Podatki o podjetju


Hajdi.si d.o.o.
Stanetova ulica 4, 3000 Celje
ID za DDV: SI63089661
Matična številka: 7060700000
Transakcijski račun: SI56 6100 0001 3597 225
(Delavska Hranilnica d.d. Ljubljana)
Paypal naslov: paypal@hajdi.si
E-pošta: info@hajdi.si
Telefon: +386 (0)3 492 68 80