Elodie Details | Hajdi.si

Elodie

Znamka Elodie Details se je rodila v švedski prestolnici Stockholm leta 2006. Vse se je začelo z bodočo mamico Lindo Sätterström, razočarano v ljubezni, ki je želela oblikovati odejico za svojega dojenčka. Ko je izdelala odejico, ki si jo je zamislila, ji je bila tako všeč, da je nadaljevala z izdelovanjem drugih dodatkov.

Preberi več

Povsod so se pojavljali zgolj motivi medvedkov in jadrnic. Kreativna mlada mamica, polna idej in zagona, je nadaljevala z ustvarjanjem. Naslednja na vrsti je bila priponka za dudo. Njene priponke so kmalu odkrili lokalni trgovci, ki so ta prekrasen izdelek želeli imeti v svojih trgovinah. Ideja o nastanku priponke za dudo skriva veliko več kot le način preprečevati otroku metanje dude po tleh. Je otroški modni dodatek ter nekaj kar lahko vidimo in občudujemo. Ideja je navdušila kupce, najprej v rodni Skandinaviji, nato pa še po vsej Evropi. H kolekciji Elodie Details je bilo dodano vedn oveč novih izdelkov vse od dud do otroških vozičkov.

Podjetje Elodie Details, ki je ime dobilo po njeni hčerki Elodie, je danes prisotno v več kot 35 državah na petih celinah.Deset let po rojstvu Elodie Details je Linda še vedno direktorica in glavna oblikovalka znamke. Številka raste z vsakim dnem, ko se vse več ljudi pridružuje družini Elodie Details in ustvarja še lepši otroški svet. Pri Elodie Details verjamejo v pomembnost majhnih stvari, ki v naš vsakdan vnesejo lepoto in zabavo. Verjamejo, da osebnostni stil ni vprašanje starosti. Izrazijo se lahko tudi tisti, ki še ne znajo govoriti. Prekrasni otroški vozički, deke, zimske vreče in ostali dodatki z različnimi motivi in vzorci bodo v vnesli eleganco in edinstvenost v vsakodnevno otrokovo in materino življenje.

Izdelki 1 do 48 od skupaj 480

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 48 od skupaj 480

na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5