Vodič: Kako izbrati pravo zimsko vrečo - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Vodič: Kako izbrati pravo zimsko vrečo

Kako v pestri ponudbi zimskih vreč izbrati tisto, ki bo najbolj ustrezala malčku in staršem? Dovoli, da te zapeljemo v svet toplih in prijetnih zimskih sprehodov.

Klasična zimska vreča

KLASIČEN DIZAJN IN UDOBJE

Z brezčasnim dizajnom in pozornostjo do majhnih, a pomembnih detajlov, so te zimske vreče postale prva izbira mnogih staršev.

Klasične zimske vreče so prava izbira za starše, ki cenijo kvaliteto in iščejo praktično zimsko vrečo, ki jo lahko uporabljajo več let in pri več otrokih.

-15%

Elodie - Zimska Vreča, Aviator Brown

143,65 €
169,00 €
-15%

Elodie - Zimska Vreča, Utility Green

143,65 €
169,00 €
-15%

Elodie - Zimska vreča Free Bird

126,65 €
149,00 €
-15%

Elodie - Zimska vreča Blue Garden

126,65 €
149,00 €

Zimska vreča s polnilom iz perja

PUHASTA IN LAHKA KOT OBLAČEK

Če želite svojega malčka razvajati z udobjem in toploto v zimskih dneh, potem je luksuzna linija izjemno lahkotnih in toplih zimskih vreč s polnilom iz perja prava izbira. Ta linija vreč je polnjena s perjem in je vsestranska ter vzdržljiva. Zadrga po celotni dolžini omogoča enostavno uporabo in prehode iz toplega na hladno in obratno.

Zimska vreča z univerzalno podlogo

VREČA, KI SE SPREMENI V UNIVERZALNO PODLOGO ZA VOZIČEK

Nov dizajn zimske vreče in podloge je izdelek 2 v 1, ki zagotavlja uporabo skozi vse leto. Spodnji del predstavlja čudovita podloga za voziček, ki zagotavlja udobje, manj kot v 10 sekundah pa nanjo pritrdimo zgornji del in ustvarimo zimsko vrečo, ki je topla in udobna.

Pajac in zimska vreča

POPOLNO UDOBJE ZA NAJMLAJŠE

Otroški pajacek je popolna izbira za malčke do prvega leta starosti.  Lahko ga uporabljate tako v lupinici, kot v košari vozička in je idealen za enostavne prehode med notranjimi in zunanjimi klimatskimi pogoji. Ima praktičen patent in ker dojenčki ne marajo slačenja in oblačenja, si boste s tem pajackom prihranili kar nekaj solzic.

Zimska vreča za lupinico

UDOBJE V LUPINICI

Univerzalna zimska vreča za lupinico blagovne znamke Elodie bo poskrbela, da bo vašemu malčku med potjo vedno toplo. Vreča je idealna za enostavne prehode med notranjimi in zunanjimi klimatskimi pogoji in poskrbi, da je dojenčku v lupinici udobno, saj ne potrebuje okornih debelih oblačil.

Reciklirani materiali

SKRB ZA PLANET

Pri zasnovi novih Elodie izdelkov se oblikovalci vedno odločijo za bolj trajnostno opcijo. Tako je kar nekaj Elodie zimskih vreč ustvarjenih iz recikliranega materiala.

Vizitka Maya

Mamica malega adrenalinskega navdušenca. Kadar mu ne rešujem življenja, pomagam soustvarjati barvito virtualno okolje.