Job Alert! Vodja trgovine (Ljubljaan) - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Job Alert! Vodja trgovine (Ljubljana)

Naša Ana, ki je razturala kot vodja trgovinice v Ljubljani na Nazorjevi je vstopila v najlepše obdobje življenja – materinstvo. To pa je priložnost zate, da se pridružiš ekipi najprijaznejše butične otroške trgovine Hajdi.si, ki sedaj išče vodjo trgovine v Ljubljani. Se najdeš v opisu? Beri dalje!

VODJA TRGOVINE [Ljubljana]

V naši najnovejši butični trgovinici v centru mesta Ljubljane, na Nazorjevi iščemo novo sorodno dušo!

Za najmanj leto dni lahko stopiš v čevlje naše Ane, ki je doslej izredno uspešno vodila trgovinico tako, kot bi bila njena. V tem času lahko pridobiš nova znanja in izkušnje, ali pa tudi ti nas nekaj naučiš. Z vesljem poslušamo dobre predloge in jih tudi uveljavljamo.

Če se bojiš kaj bo po povratku Ane je to povsem brez razloga. Ob uspešnem delu ti namreč z veseljem ponudimo “resno zvezo” in tako postaneš desna roka in pomemben člen ekipe Hajdi.si v Ljubljani.

Želimo si pridne, urejene in vsestranske osebe, ki bo prevzela vodenje butične fizične trgovine in ohranjala standarde dobrega svetovanja!

Iščemo multifunkcijsko osebe (kot smo mi vsi), ki bi našim strankam ponudila vrhunsko svetovanje in pomagala pričarati prijazno vzdušje v enem izmed najlepših prostorov za mamice in malčke.

V strogem centru Ljubljane smo odprli čaroben prostor, namenjen vsem mamicam, očkom in drugim, ki obožujejo otroke. In potrebujemo prav tebe za uspešno vodenje!

Rad(a) predstavljaš izdelke v katere verjameš, se nemudoma povežeš z ljudmi okoli sebe, izžarevaš pozitivno energijo in dobro poznaš otroško branžo? Si organiziran(a), hiter ali hitra kot vihar in si želiš raznolikega ter dinamičnega dela? Seveda ti tudi blagajna in računalnik ne delata težav?

Naša Ana pravi, da ji v trgovinici nikoli ni dolgčas in da z veseljem hodi v službo – prav tako, kot ostali del ekipe Hajdi.si. Iskreno verjamemo, da boš tudi ti podobnega mišljenja.

Prednost dajemo predvsem osebam ki:

 • imajo izkušnje z delom v otroških trgovinah oziroma podobnih butičnih trgovinah
 • so rojeni svetovalci, imajo DOBER občutek za kupca in znajo prebrati njegove potrebe
 • so dobri organizatorji, imajo dobre vodstvene in komunikacijske veščine ter bodo s trgovinico povezani kot da je tudi njihova
 • obvladajo delo z blagajno in z računalnikom
 • dobro govorijo angleški in/ali hrvaški jezik
 • so hitro učljive, zanesljive in samoiniciativne in predvsem poštene
 • imajo dobro skrb za urejenost čistočo in ambient
 • si željo v ekipi ostati dolgoročno

Skrbel/a boš za sledeče:

 • skrb za prodajo, svetovanje in logistiko trgovine
 • vodenje in organizacija urnika dela v trgovini
 • skrb za lepe izložbe, prijetno okolje in čisto trgovinico
 • sodelovanje pri mesečnih in letnih dogodkih v Ljubljani in drugod po Sloveniji
 • pomoč pri sprejemu, izdaji in komunikaciji s strankami ob osebnih prevzemih
 • ter druga prijetna opravila v družbi samih prijetnih sodelavk in sodelavcev – ki kmalu postanejo tudi prijatelji

Če si reees vsestranska in fleksibilna oseba in imaš specifična znanja ali kvalitete, ti z veseljem predamo še kakšno posebno nalogo, s katero boš svoje znanje nadgradil/a.

OPAAA! Preden se prijaviš premisli ali:

 • imaš težave s pisno ali ustno komunikacijo s strankami oziroma si morda preveč zadržan(a)
 • nimaš dobrih izkušenj pri delu v ekipi
 • ne želiš sprejemati dodatnih odgovornosti in iščeš manj naporno in monotono delo
 • tvoja ura vedno zamuja ali prehiteva in imaš slabo navado to sporočati tik pred zdajci

Če se najdeš v kateri izmed zgornjih točk te moramo žal izpustiti – morda pa to ni delo zate 😉

Želimo si osebe, ki bi bila fleksibilna pri urniku, čeprav je v tem trenutku delo pretežno dopoldansko z občasnimi sobotami. Vsakih nekaj mesecev pa bi želeli, da se vidimo tudi v Celju in v tistem dnevu naredimo kratek povzetek.

Cenimo nova znanja ter izkušnje in želimo si osebe, ki bi ga z veseljem delila.

Verjetno te zanima tudi nagrada oziroma plačilo za tvoje delo. To namenoma ni izpostavljeno, saj je stvar večih faktorjev – predvsem tvojih izkušenj oziroma izkazanih znanj. Sestavljeno je iz fiksnega in variabilnega dela, ki navzgor nima omejitev in ga ob zgoraj navedenih izkušnjah zares ni težko doseči.

Smo te prepričali? Čas, da nas prepričaš še ti s svojo prijavo. Življenjepis z dosedanjimi izkušnjami nam pošlji na prijava@hajdi.si. Če pa posnameš še enostavno video predstavitev(kar pogumno s telefonom!) pa dobiš pri nas še kakšno plus točko.

Ne pozabi – prvi vtis in energija je izredno pomemben faktor pri izbiranju delodajalca ali delojemalca. Bodi to kar si in naj te začutimo že v prvem koraku!

P.S.: v poštev prideš tudi če še nisi mamica ali očka! 🙂

 

Vizitka Urban

Očka dveh malčkov, strasten popotnik in ljubiteljski pisec blogov, ki svoj prosti čas namenja otrokom, zvečer pa vneto išče nove destinacije in ugodne ponudbe!

Morda vas zanima tudi

25. APRIL 2024 Objavil: Maya

Prosto delovno mesto: logistična mamasita/papasito

Prosto delovno mesto: logistična mamasita/papasito

Nova članica oziroma član ekipe bo pomemben del ekipe, v kateri nam trenutno manjka močna roka, organiziranost ter izkušnje z delom v logistiki.

18. APRIL 2024 Objavil: Maya

Odkrij čarobnost domišljijske igre

Vstopi v čarobni svet igre, ki pušča prosto pot otroški domišljiji.

 
Spoznaj prednosti domišljijske igre, kako neguje nujne veščine in zakaj so lesene igračke popolni za odklepanje ustvarjalnosti in potenciala otročka.
17. APRIL 2024 Objavil: Maya

Igračke, ki spodbujajo prve korake

Igračke, ki bodo malčka vzpodbujale pri prvih korakih. Ko bo malček spoznal navdušenje ob vlečenju in potiskanju igrač po sobici, pločniku in namišljenih deželah, se bo hkrati naučil pomembnih veščin.

15. APRIL 2024 Objavil: Maya

Elodie: Shop the Look

Naj te navdušijo pomladno-poletne Elodie kombinacije! Katera je tvoja najljubša?

10. APRIL 2024 Objavil: Maya

Otroška sobica med oblaki

Predstavljaj si igranje ali prebujanje med oblaki - zveni zabavno, kajne? V blogu najdeš nasvete, kako ustvariti čarobno otroško sobico, polno veselih oblačkov.

5. APRIL 2024 Objavil: Maya

Babiators - Nezlomljiva sončna očala

Iščeš otroška sončna očala? Nezlomljiva sončna očala blagovne znamke Babiators so najbolj ‘’stylish'' izbor med očali ta hip.

3. APRIL 2024 Objavil: Maya

Zakaj je pomembno, da bereš malčku

Želiš malčka uvesti v čudoviti svet branja? Začni zgodaj in prav lahko se zgodi, da bo postal pravi mali knižnji molj.

12. MAREC 2024 Objavil: Maya

Elodie x Cecilia: Intervju

Spoznaj mamico dveh otrok, Cecilie N. Hartmann, ki živi v Kopenhagnu, ki z nami deli svoje izkušnje z drugim materinstvom. Preberi vse o vrhuncih, največjih spremembah in najbolj uporabnih izdelkih za dojenčke.

6. MAREC 2024 Objavil: Maya

Pomen kontrastov za dojenčka

Dojenčki v prvih tednih vidijo nejasno in večinoma v odtenkih sive. Sposobni pa so zaznavati pike in črte in v nadaljevanju ti podrobneje predstavimo, kako igrače z visokim kontrastom spodbujajo njihovi vizualni razvoj.

27. FEBRUAR 2024 Objavil: Maya

Pomladni sprehod

Nežni sončni žarki nas bodo vsak dan bolj vabljivo klicali in seveda bomo sprejeli povabilo! 
 
Ne glede na to, ali obožujemo dolge sprehode v naravi, ali odkrivanje novih skritih kotičkov najljubšega mesta - tukaj je nekaj izdelkov, ki nam bodo omogočili, da bomo na sprehodu z malčkom brezkrbni in v njem maksimalno uživali:
▸ dober voziček,
▸ previjalna torba z vsem kar potrebujemo,
▸ tanka kapica,
▸ igračka,
▸ nezlomljiva sončna očala.
25. FEBRUAR 2024 Objavil: Maya

Nova Elodie kolekcija: Dalmatians 2024

101 dalmatinec ni dovolj! Navdušeni smo, da ti lahko predstavimo drugi del nove Elodie kolekcije. Naj te navdušijo nežni odtenki in sanjske pikice.

19. FEBRUAR 2024 Objavil: Maya

3 nasveti ob uvajanju goste hrane

Pot do samostojnega hranjenja je lahko zabavna in vnemirljiva!

5. FEBRUAR 2024 Objavil: Maya

Shop the Look

Oglej si 4 trendi videze, ustvarjene za velike in male modne navdušence. Življenje je zabavno! In s prikupno kombinacijo ljubkih vzorčkov in trendi barv ga lahko še malce popestrimo.

2. FEBRUAR 2024 Objavil: Maya

5 zabavnih resnic o spanju in malčkih

5 zabavnih resnic o spanju in malčkih Zagotovo se najdeš vsaj v eni!

25. JANUAR 2024 Objavil: Maya

Nova Elodie kolekcija

Vsako pomlad nas očarajo novi Elodie Mondo vozički. Prejšnje leto je starše po vsem svetu navdušila nova, siva barva šasije, ki krasi tudi nova vozička. Prvi nas bo poleg tega razvajal z barvo Blushing Pink, ki je bila dolga leta najbolj priljubljena med kupci. Predstavljamo tudi nov vzorček Dalmatian Dots, črno-belo kombinacijo, ki bo krasila mnogo izdelkov nove spomladanske kolekcije, pridružila pa se mu bosta priljubljena Free Bird in svetlejša različica romantičnega Blue Garden.

Trendi Boucle izdelki nas bodo tokrat razvajali v beli različici ini bodo lepo dopolnili lansko roza. In kot se za prihajajočo pomlad spodobi - tukaj so nove barve tankih Logo kapic.

15. JANUAR 2024 Objavil: Maya

Ohranite zdravje vašega malčka s Hygro+ vlažilcem zraka

Ohranite zdravje vašega dojenčka s Hygro+ vlažilcem zraka

Zima je tukaj, ogrevanje pa hitro povzroči, relativna zračna vlaga v naših domovih pade na nizko raven. Naši najmlajši postanejo še bolj dovzetni za zamašitev nosu, okužbe in bolezni. Suha koža, razdražene oči in težave z dihanjem postanejo pogoste težave. Da bi zagotovili najboljše pogoje za vašega dojenčka, je tu rešitev: ergonomsko oblikovan in brezšumen vlažilec zraka za dojenčke, Hygro+ blagovne znamke Babymoov.

10. JANUAR 2024 Objavil: Maya

Fuerteventura s Hajdi

Popolna destinacija za vse družinice, ki si sredi zime zaželijo pustolovščine v  malce toplejšem okolju. Pokukaj, kateri so must-have izdelki, za potovanje z malčki.

9. JANUAR 2024 Objavil: Maya

Na potep z Elodie

Ko se ti zimski dnevi zazdijo malce turobni, jih obarvaj z nasmeškom in prijetnim sprehodom, na katerem vaju z malčkom spremljajo in grejejo najlepši Elodie dodatki.

3. JANUAR 2024 Objavil: Maya

Najbolj priljubljeni izdelki leta 2023

Oglej si izdelke, ki so jih staši v preteklem letu najraje kupovali v Hajdi trgovinici.

12. DECEMBER 2023 Objavil: Maya

Darila za novorojenčke

Najlepša darilca za dojenčke

Iščeš darilce za dojenčka? Tukaj je nekaj čudovitih predlogov!

15. NOVEMBER 2023 Objavil: Maya

Vodič: Kako izbrati pravo zimsko vrečo

Kako v pestri ponudbi zimskih vreč izbrati tisto, ki bo najbolj ustrezala malčku in staršem?

24. OKTOBER 2023 Objavil: Maya

Straašno dobri obroki

Pripravi strašljivo dober obrok z zabavno Halloween dekoracijo in opazuj veselje na malčkovem obrazu!

16. OKTOBER 2023 Objavil: Maya

JOB: Hajdi mamasita (hrvaški trg)

Iščemo novega ‘’country managerja'' za področje hrvaške! Te veseli delo v marketingu in prodaji? Poglej kaj ponujamo in začuti našo energijo.

9. OKTOBER 2023 Objavil: Maya

Elodie Mondo in dodatki: jesen/zima 2023

Elodie Mondo vozički že več let slovijo kot eni najlepših marela vozičkov na svetu. Dovršen dizajn, čudovite barve, prikupni vzorčki in premišljeni detajli nas vedno znova navdušijo. Toda zakaj ga ne bi naredil/a še malce bolj tvojega? Pestra izbira uporabnih dodatkov te bo navdušila in poskrbela za edinstven videz.

6. OKTOBER 2023 Objavil: Maya

Crkljanje s krokodilčkom

Prikupen Done by Deer krokodilček je ustvarjen za mehke objeme, igranje in skupne pustolovščine. Družbo ti bo delal v sobici, te vzpodbujal pri obrokih in se s tabo odpravil na potep.

5. OKTOBER 2023 Objavil: Maya

Elodie: Shop the Look

Zakorakaj v nov letni čas s trendi kombinacijami, ki te bodo ponesle v jesensko-zimsko pravljico.

20. SEPTEMBER 2023 Objavil: Maya

Toddlekind igralne podloge

Stajliš in udobne igralne podloge blagovne znamke Toddlekind so odlične za igro na trebuščku.
Igralne podloge se podajo v vsak prostor in ga naredijo elegantnega, modernega in šik.

18. SEPTEMBER 2023 Objavil: Maya

Pasenje kravic – zelo pomembna razvojna faza

Vadba na trebuščku je neprecenljiva za dojenčkov motorični in gibalni razvoj. Samo 5 minut na dan lahko močno vpliva na krepitev mišic.

3. SEPTEMBER 2023 Objavil: Maya

Shop the Look: Modna revija jesen/zima 23

Ob praznovanju 7. rojstnega dnje Hajdi trgovinice v Celju, smo na modni reviji predstavili najnovejše trende iz sveta otroške mode in dodatkov. Poglej, kateri so ‘’must-have'' izdelki te jeseni.

28. JULIJ 2023 Objavil: Maya

Kako si olajšati ''roadtrip'' z malčkom

Načrtuješ izlet z malčkom, pa te je že zdaj groza ob misli na vožnjo? Ne skrbi! Preberi, s katerimi triki in izdelki poskrbiš, da bodo najmlajši zaposleni in srečni vso pot! 

27. JULIJ 2023 Objavil: Maya

Shop The Look

Modra, zelena, ali roza? Tukaj je nekaj pastelne inspiracije! Naj ti čudoviti dodatki polepšajo dan.

19. JULIJ 2023 Objavil: Maya

Seznam stvari, ki jih potrebuješ za v vrtec

Odhod v vrtec je za vsakega malčka velik dan! Oglej si seznam izdelkov, ki ga bodo polepšali in olajšali.

12. JULIJ 2023 Objavil: Maya

V vrtec z Done by Deer prijatelji

Prikupni Done by Deer prijatelji so pripravljeni na novo dogodovščino! Poskrbeli bodo, da bo odhod v vrtec zares zabaven.

28. JUNIJ 2023 Objavil: Maya

Bugaboo Fox Cub zdaj 150 € ugodneje

Spoznajte Bugaboo fox Cub, voziček, ki združuje 20 let inovativnega dizajna blagovne znamke Bugaboo. Voziček vsebuje vse bistvene elemente, ki jih potrebujete za pustolovščine z vašim malčkom - že od prvega dne naprej. Z naprednim vzmetenjem, odlično okretnostjo in veliko prostora za shranjevanje, ste vedno pripravljeni, da se z vašim malim raziskovalcem odpravite v lov na zabavna doživetja.

29. JUNIJ 2023 Objavil: Maya

Darilca za Baby Shower

Baby shower je priložnost, ko se posvetimo bodoči mamici in se skupaj z njo veselimo prihoda novega dojenčka. V blogu najdeš nekaj čudovitih idej za uporabna darilca, ki bodo razveselila mamice in razvajala dojenčke.

28. JUNIJ 2023 Objavil: Maya

Poletje s Hajdi

Vstopi v nepozabno poletje s prikupnimi izdelki iz Hajdi trgovinice! Naj bo zabavno, sproščeno in varno! Izberi izdelke, ki ti bodo olajšali in polepšali počitnice. Ne pozabi na zaščito pred sončkom, mehke bricačke, nekaj zabavnih igračk in seveda prigrizke, ter stekleničko za vodo.

27. JUNIJ 2023 Objavil: Urban

Postani vodja trgovinice #job (Ljubljana)

Ekipa najprijaznejše butične otroške trgovine Hajdi.si išče vodjo trgovine v Ljubljani, ki bo razturala na svojem področju. Se najdeš v opisu? Ne odlašaj in nas kontaktiraj! 

12. MAJ 2022 Objavil: Maya

Skiro ali poganjalec?

Skiro ali poganjalec? Različne izkušnje gibanja so zelo pomembne za motorični razvoj otrok.

Veliko staršev se na nas obrača z vprašanjem kaj malčku kupiti in pri kateri starosti, zato bomo v nadaljevanju predstavili nekaj najbolj priljubljenih prevoznih sredstev za naše najmlajše.


25. JANUAR 2022 Objavil: Maya

Učenje skozi igro vlog

Igra vlog je pri razvoju otroka zelo pomembna. Skoznjo se otrok namreč nauči številnih veščin in sočutja, hkrati pa razvija besedni zaklad. 

Ko obiščete našo spletno stran, samodejno namestimo potrebne piškotke v vašo napravo, da se lahko naša spletna stran pravilno prikazuje in deluje. V vašo napravo lahko namestimo tudi neobvezne analitične in marketinške piškotke, če izberete možnost »Sprejmi vse«. Ti piškotki zbirajo in analizirajo različne informacije o vaši interakciji z našim spletno stranjo in drugimi spletnimi mesti za ciljno usmerjeno oglaševanje.

Prosimo, kliknite gumb  Sprejmi vse, če se strinjate z uporabo vseh vrst piškotkov ali zavrnite neobvezne piškotke s klikom na Zavrni vse '. Za več informacij si oglejte našo Politiko piškotkov.

×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu Hajdi
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.