Elodie: Intervju - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Elodie x Cecilie N. Hartman: Intervju

Spoznaj mamico dveh otrok, Cecilie N. Hartmann, ki živi v Kopenhagnu, ki z nami deli svoje izkušnje z drugim materinstvom. Preberi vse o vrhuncih, največjih spremembah in najbolj uporabnih izdelkih za dojenčke.

Hej, Cecilie!

Živjo!

Kdo si?

Moje ime je Cecilie Hartmann. Stara sem 28 let, živim v Kopenhagnu s svojim fantom in dvema hčerkama. Trenutno sem na porodniškem dopustu. Pred tem sem delala na področju marketinga. Ko hčerka začne hoditi v vrtec bom ustanovila svoje podjetje.

Povej nam kaj o svoji družini.

Moj fant je Emil, star 34 let. Skupaj imava dve deklici, Cornelio in Ellie. Med deklicama je razlika 21 mesecev. Ellie je stara 2 leti, Cornelia pa 6 mesecev. Živimo v Kopenhagnu, blizu jezer, mesta in parkov. Ellie, najina prva hčerka, se je rodila v prvem letu najinega razmerja, za to sva se učila dveh vlog hkrati - kako biti starša in partnerja.

Povej nam, kakšno je življenje z dvema otrokoma?

Izkušnja biti mamica drugemu otroku je bila precej drugačna kot prvič. Tokrat sem se počutila mirnejšo v svoji vlogi matere, ker nisem imela enakih skrbi. Vendar pa so se pojavili drugi pomisleki, kot je občutek krivde, ker ne morem dati 100% pozornosti ali Ellie ali Cornelii. Želiš biti tam za obe, ne da bi se ena počutila ljubosumno, hkrati pa želiš dati toliko ljubezni mlajši kot prvi. Na srečo se učim uravnotežiti in prilagajati naši novi rutini kot družini štirih.

Kaj se je izkazalo tako, kot si pričakovala in kaj je bilo presenečenje?

Vedela sem, da bo čudovito videti Ellie z malo sestrico; to ni bilo presenečenje. Vendar pa si pred rojstvom drugega otroka ne moreš predstavljati, da boš imel dvakrat toliko ljubezni, kot jo imaš za svojega prvorojenca, vendar jo imaš. Oba ljubiš enako, celo bolj kot življenje samo, in nekaj najlepšega ju je videti skupaj in opazovati vse močnejšo vez med njima.

Največja sprememba zdaj, ko imaš dva otroka?

Porodniški dopust je drugačen; zdaj moraš tudi upoštevati skrb za starejšega otroka, pa tudi pospravljati in kuhati. Ni enako sproščeno doživetje kot s prvim otrokom. Vključuje veliko več organizacije.

Do zdaj, kaj bi opredelila kot vrhunce življenja kot mama dveh otrok?

Težko je razložiti - čeprav je lahko včasih kaotično in težko, je biti mama tudi najboljša stvar na svetu. Zdi se mi, da se je zdaj življenje res začelo, vse ima veliko več smisla, in ljubim vse, kar je povezano z našo družinico.

Kateri so najbolj uporabni izdelki za dojenčke, ki jih imaš? 

Nosilka za dojenčka in naš voziček. Oba sta res vredna zlata, še posebej, ko dojenček noče spati. In ko si zunaj z dvema otrokoma, mlajšima od dveh let, si težko predstavljaš življenje brez dobrega vozička, v katerem lahko tudi zaspita.

Kateri so tvoji najljubši Elodie izdelki?

Zelo radi uporabljamo zimski vreči; med dansko zimo sta se izkazali kot izjemno koristni. Poleg tega dnevno uporabljamo njihove odejice, brisačke in slinčke. Prav tako obožujemo naš marela voziček. Včasih ga uporabimo tudi v zaprtih prostorih, ko starejša hči zadrema.

Izdelki, ki jih je izbrala Cecilie N. Hartman:

-15%

Elodie - duda Binky Bloom, Powder Pink

7,57 €
8,90 €
-15%

Elodie - Bombažni slinček, Vanilla White

12,67 €
14,90 €
-15%

Elodie - Mehka bombažna odejica, Blue Garden

29,67 €
34,90 €
-20%

Elodie - Otroški voziček MONDO - Blushing Pink

319,20 €
399,00 €
-15%

Elodie - Lesena priponka za dudo, Vanilla White

10,97 €
12,90 €
-15%

Elodie - Ninica Zajček Blushing Pink

21,17 €
24,90 €
-15%

Elodie - Otroški kopalni pončo, Vanilla White

33,92 €
39,90 €

Vizitka Maya

Mamica malega adrenalinskega navdušenca. Kadar mu ne rešujem življenja, pomagam soustvarjati barvito virtualno okolje.