Jellycat - Plišasti zmaj Fuddlewuddle - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Igrače - Igrače za najmlajše - Plišaste igrače

Jellycat - Plišasti zmaj Fuddlewuddle

Jellycat 670983143942 11237 15182
Šifra SKU: 11237
Jellycat - Plišasti zmaj Fuddlewuddle
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
32,00 €
-0%
32,00 €

Če želite prejeti obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi, se morate registrirati ali .

Naš pogumen zmaj se šele uči obvladovati svoja krila. Je novinec na nebu, zato se veliko raje stisne in objema na tleh. Ima čudovito nabran puh in drobna semiš krila. Fuddlewuddle zmaj komaj čaka, da se dvigne med oblake, ko odraste. Do takrat pa ga naučimo uporabljati ta krasna krila.

Podrobnosti izdelka

Pogumen zmaj je velik 23 cm! Seveda pa Ekipa Jellycat upa, da že veste, da izdelujejo najbolj izvirne, čudaške, inovativne modele mehkih igrač na svetu. Seveda pa to dandanes ni dovolj. Živali so le divja bitja in poskrbeli so, da boste vedno na varnem.

Vsak model plišastih igrač je strogo preizkušen v skladu z EN71 deli 1, 2 in 3. To pomeni, da če na izdelek ni pritrjena posebna opozorilna obešalna oznaka, je primeren za vse otroke, stare od 0 do 99 let ... ali več!

Vse živali so z veseljem sodelovale pri tem izzivu in nosile znak CE kot dokaz svoje uspešnosti na teh testih. Njihove certifikate hranijo v Jellycat uradu v Londonu, če bi jih kdaj potrebovali.

Njihove živali so udomačene, s skrbnim treningom in testiranjem pa so zagotovili, da bodo vaši otroci vedno uživali v varni igri z njimi. Vsi njihovi modeli plišastih igrač so podvrženi natančni skrbnosti. Če imate kakršne koli težave z njihovim vedenjem, bi radi to vedeli nujno, zato lahko revidiramo svoje načine gradnje ali vzgoje!

Lastnosti:

  • preizkušeno v skladu z EN71, part 1, 2 in 3 za vse starosti
  • primerno za igro od rojstva
  • 100% poliester
  • velikost: 23 cm x 10 cm
  • ne puščajte plišastih igrač v zibki ali posteljici
  • ročno pranje, pranje v pralnem stroju je odsvetovano

Lastnosti

Starost 0 - 6 mesecev, 6 - 12 mesecev, 1 - 2 leti, 2 - 3 leta, 3+ leta
Primerno za Fantek, Punčka