Jellycat - Plišasta božična smrečka - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Igrače - Igrače za najmlajše - Plišaste igrače
-15%

Jellycat - Plišasta božična smrečka

Jellycat 670983138191 11060 14839
Šifra SKU: 11060
Jellycat - Plišasta božična smrečka
InStock

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalogi
45,01 €
-15%
38,25 €

Božična smreka v temno zeleni barvi, z bleščečo srebrno zvezdo in prikupnim nasmehom se vam sigurno ne bo poškodovala, uničila ali razbila. Sedaj lahko ima vsak otrok svojo čudovito, mehko smrečico v svoji sobi. Naj poskrbi za vsa darila, ki bodo spodaj, božič za božičem! 

Podrobnosti izdelka

Čarobna in mehka božična smrečka je velika kar 43 cm! Seveda pa Ekipa Jellycat upa, da že veste, da izdelujejo najbolj izvirne, čudaške, inovativne modele mehkih igrač na svetu. Seveda pa to dandanes ni dovolj. Živali so le divja bitja in poskrbeli so, da boste vedno na varnem.

Vsak model plišastih igrač je strogo preizkušen v skladu z EN71 deli 1, 2 in 3. To pomeni, da če na izdelek ni pritrjena posebna opozorilna obešalna oznaka, je primeren za vse otroke, stare od 0 do 99 let ... ali več!

Vse živali so z veseljem sodelovale pri tem izzivu in nosile znak CE kot dokaz svoje uspešnosti na teh testih. Njihove certifikate hranijo v Jellycat uradu v Londonu, če bi jih kdaj potrebovali.

Njihove živali so udomačene, s skrbnim treningom in testiranjem pa so zagotovili, da bodo vaši otroci vedno uživali v varni igri z njimi. Vsi njihovi modeli plišastih igrač so podvrženi natančni skrbnosti. Če imate kakršne koli težave z njihovim vedenjem, bi radi to vedeli nujno, zato lahko revidiramo svoje načine gradnje ali vzgoje!

Lastnosti:

  • preizkušeno v skladu z EN71, part 1, 2 in 3 za vse starosti
  • primerno za igro od rojstva
  • ne puščajte plišastih igrač v zibki ali posteljici
  • ročno pranje, pranje v pralnem stroju je odsvetovano.

Lastnosti

Starost 0 - 6 mesecev, 6 - 12 mesecev, 1 - 2 leti, 2 - 3 leta, 3+ leta
Primerno za Fantek, Punčka