Jellycat - Obešanka gosenica Chrisopher - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Cat Group - Jellycat
-15%

Jellycat - Obešanka gosenica Chrisopher

Jellycat 670983127683 8090 2054
Šifra SKU: 8090
Jellycat - Obešanka gosenica Chrisopher
InStock

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalogi
20,00 €
-15%
17,00 €

Sedaj lahko Jellycat gozdnega prijateljčka vzamete s sabo kamorkoli. 
Je ravno prave velikosti za drobne ročice in z obročkom ga lahko namestite na voziček, lupinico ali posteljico, kjer bo zabaval vašega malčka. Najboljši prijatelj na poti ponudi ropotuljico s prijetnimi in nežnimi zvoki ter teksturno dogajanje v nežnih odtenkih, ki bo privabilo radovedne poglede. 

Podrobnosti izdelka

p>Prikupna obešanka je pripravljena, da jo vzamete zraven na pot! Seveda pa Ekipa Jellycat upa, da že veste, da izdelujejo najbolj izvirnečudaškeinovativne modele mehkih igrač na svetu. Seveda pa to dandanes ni dovolj. Živali so le divja bitja in poskrbeli so, da boste vedno na varnem.

Vsak model plišastih igrač je strogo preizkušen v skladu z EN71 deli 1, 2 in 3. To pomeni, da če na izdelek ni pritrjena posebna opozorilna obešalna oznaka, je primeren za vse otroke, stare od 0 do 99 let ... ali več!

Vse živali so z veseljem sodelovale pri tem izzivu in nosile znak CE kot dokaz svoje uspešnosti na teh testih. Njihove certifikate hranijo v Jellycat uradu v Londonu, če bi jih kdaj potrebovali.

Njihove živali so udomačene, s skrbnim treningom in testiranjem pa so zagotovili, da bodo vaši otroci vedno uživali v varni igri z njimi. Vsi njihovi modeli plišastih igrač so podvrženi natančni skrbnosti. Če imate kakršne koli težave z njihovim vedenjem, bi radi to vedeli nujno, zato lahko revidiramo svoje načine gradnje ali vzgoje!

Lastnosti:

  • Material: 32%  poliester, 24% bombaž, 9% najlon, 6% plastilo.
  • Nega: Ročno pranje, ne sušite v sušilnem stroju.
  • Dimenzije: 8 x 16 cm.

Lastnosti

Starost 0 - 6 mesecev, 6 - 12 mesecev, 1 - 2 leti, 2 - 3 leta, 3+ leta
Primerno za Fantek, Punčka