Blade & Rose

Blade & Rose

Blade & Rose je eno izmed vodilnih britanskih pojetij na področju otroške mode. Posebej specializirani so za čudovite raznobarvne legice in dodatke. Velik del razvoja blagovne znamke je predstavljalo iskanje pravih materialov, ki zagotavljajo, da so izdelki vzdržljivi, funkcionalni in prijazni občutljivi otroški koži.

Preberi več

Znamka Blade & Rose je bila ustvarjena leta 2010, ko je bila oblikovalka Amanda na porodniškem dopustu. Zgodba nastanka imena danes zelo uspešnega podjeta se skriva v srednjih imenih njenih malčkov. Harley "Blade" in Issey "Rose" sta še danes pomembna člena družinskega podjetja, ki ga Amanda vodi z možem Jonom. Mama Amanda je deklica za vse, saj skrbi tako za dizajn, naročila, nove koncepte, račune, marketing in poslovanje. Oče Jon skrbi za mednarodni prepoznavnost in distribucijo, otroka pa sta modela ter nadobudna kreatorja in raziskovalca novih motivov.

Vsak košček kolekcije je edinstven in ima zaščitni znak na zadnjem delu. Glavna komponenta razvoja je bilo zagotoviti kvalitetne in varne materiale, ki so hkrati tudi vzdržljivi, funkcionalni, dobro pralni in, najpomembneje, mehki ter prijazni do otrokove nežne kože.

Med izdelki priznane znamke Blade & Rose najdemo hudije, katerih kapuce krasijo ušesa in zmajeve bodice, legice s različnimi motivi živalic na zadnji plati, ujemajoče se nogavičke. Trendi mamice bodo lahko svoje malčke obule v Wellington gumjaste škornje za brezskrbne deževne dni, izbrirale med majicami v različnih barvah in med modnimi kapicami. Za varno hojo doma pa so pri Blade & Rose ustvarili nogavični čevelj, ki bo vašega malčka grel in z gumjastim podplatom poskrbel, da bo njegova hoja varna in brez nepotrebnih padcev.

Začetni kosi so bili kmalu razprodani in sedaj ima britansko družinsko podjetje naročila iz celega sveta. Njihove izdelke najdemo v Nemčiji, Franciji, Švici, Španiji, Belgiji, Italiji, Grčiji, na Nizozemskem, Kitajskem, Tajskem in Japonskem, v ZAE, Novi Zelandiji, Avstraliji ter sedaj prodirajo na ameriški trg. Blade & Rose se trudi še naprej širiti svojo kolekcijo s pripadajočimi modnimi dodatki in novimi dizajni.

Ni izdelkov, ki bi se ujemali se tem izborom.