Recaro - Otroški avtosedež Mako Elite, Select Night Black - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Avtosedeži - Otroški avtosedeži
-0%

Recaro - Otroški avtosedež Mako Elite, Select Night Black

Recaro 8050038141321 7051 4044
Šifra SKU: 7051
Recaro - Otroški avtosedež Mako Elite, Select Night Black
OutOfStock

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Ni na zalogi
Dobavljivost: približno 14 dni
228,99 €
-0%
228,99 €

Če želite prejeti obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi, se morate registrirati ali .

Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
24 x11.19 €
12 x21.43 €
6 x41.92 €
3 x82.91 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

Tudi ko vaš otrok raste, želja po maksimalni varnosti ostaja. Z otroškim avtosedežem – jahačem z naslonom Mako Elite blagovne znamke Recaro je vaš otrok od približno 3.5 do 12 leta optimalno varen in zaščiten na vsaki poti. Pametne odprtine na zunanjem delu školjke sedeža zagotavljajo optimalno kroženje zraka. Vgrajeni Sound System zagotavlja malim popotnikom najboljšo zabavo. Ne glede na to, ali se boste odpeljali le na nogometno tekmo, izlet v mesto ali pa na morje, vsaka vožnja bo prava dogodivščina!

Podrobnosti izdelka

Tudi ko vaš otrok raste, želja po maksimalni varnosti ostaja. Z otroškim avtosedežem  – jahačem z naslonom Mako Elite je vaš otrok od približno 3.5  do 12 leta optimalno varen in zaščiten na vsaki poti. 

Lastnosti:

  • Sedežna pena se popolnoma prilagodi otrokovemu telesu in zagotavlja najvišjo mero udobja
  • nastavljiv naslon za noge zagotavlja optimalno oporo
  • nastavljivo hrbtišče se prilagodi obliki sedeža v vašem vozilu
  • ISOFIX konektorji omogočajo hitro in varno namestitev
  • Teža sedeža: 7.2 kg
  • Uporaba: 100 - 150 cm otrokove višine ali od 3,5 let do 12 let

I-SIZE

Z uporabi I-SIZE sistema otroški avtosedež izpolnjuje vse najnovejše in najstrožje varnostne zahteve v skladu s standardom UN R129. Starši so v prednosti zaradi njegove enostavne in varne namestitve v avto zahvaljujoč ISOFIX kontektorjem. Otroški avtosedež je kompatibilen z vsemi avtomobili, opremljenimi z i-Size oz. takorekoč vsemi avtomobilskimi sedeži, ki so opremljeni z ISOFIX priključki.

SOUND SYSTEM

Vgrajeni zvočniki v vzglavju sedeža in avdio priključek omogoča malemo potniku, da uživa v poslušanju pravljic. Otrok se tako nasloni nazaj, glavica pa ostane v varnem predelu vzglavja sedeža.

AIR VENTILATION SYSTEM

Zrak kroži tako, da prehaja skozi odprtine na zunanji školjki in mrežasto tkanino v sedežni prevleki. To je najvišja možna stopnja udobja in dobrega počutja. Ne glede na to, ali boste na kratki vožnji do babice ali pa s celotno družino na poti na morje – tako bodo mali raziskovalci med vožnjo vedno dobro razpoloženi.

ADVANCED SIDE PROTECTION

Vgrajena zaščitna krilca se hitro in povsem enostavno odpreta na strani vrat avtomobila. Tako v primeru bočnega trka absorberji energije zmanjšajo moč udarca, ki bi deloval na otrokovo telo. Kombinacija sedeža, lupinice in stranskih krilc pa nudi kar trojno zaščito v primeru bočnega trka.

PO VIŠINI NASTAVLJIV VZGLAVNIK

Ko otroci še rastejo, je pravilen in ergonomski položaj zanje ključnega pomena. Po višini nastavljiv vzglavnik omogoča maksimalno udobje sedenja, podpira zdravo držo in zahvaljujoč optimalnemu poteku varnostnega pasu zagotavlja varnost na vsaki vožnji.


SMART PROTECTION RING

Oblazinjena krilca v višini ramen se višinsko avtomatično prilagodijo višini otroka in zagotavljajo malim raziskovalcem, da so še nekoliko varnejši in jim je še udobneje v njihovem otroškem avtosedežu. In še najboljša lastnost: Smart Protection Wings rastejo z otrokom zahvaljujoč nastavljivemu hrbtišču sedeža – vse do 12 let oz. otrokove višine 150 cm.

Lastnosti

Starost 3+ leta
Primerno za Fantek, Punčka