Recaro - Vzratni reboard avtosedež Kio, Select Night Black - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Avtosedeži
-0%

Recaro - Vzratni reboard avtosedež Kio, Select Night Black

Recaro 8050038141994 6897 4070
Šifra SKU: 6897
Recaro - Vzratni reboard avtosedež Kio, Select Night Black
OutOfStock

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Ni na zalogi
Dobavljivost: približno 14 dni
279,99 €
-0%
279,99 €

Če želite prejeti obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi, se morate registrirati ali .

Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
24 x13.69 €
12 x26.2 €
6 x51.25 €
3 x101.37 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

Otroški sedež Kio blagovne znamke Recaro vam omogoča, da ga namestite le z enim klikom.
Vožnja v nasprotni smeri je optimizirana zaščita za primer bočnega trka in intuitivna ISOFIX namestitev zagotavljajo malim potnikom maksimalno varnost. Kroženje zraka je zagotovljeno tako, da prehaja skozi odprtine na zunanjem delu školjke in mrežasto tkanino, ki omogoča neprekinjeno kroženje. Avtosedež ma pet različnih položajev, kar omogoča udoben počitek, ne glede na to, ali je nameščen v nasprotno smer vožnje ali ne.  Avtosedež Kio lahko uporabimo od otrokove višine 60 cm in vse tja do 4. leta starosti. 

Podrobnosti izdelka

Avto sedež Kio blagovne znamke Recaro, omogoča neprestano kroženje zraka, da bo lahko vaš malček užival v maksimalnem udobju. Sedež nudi vožnjo v nasprotno smer, kar je optimizirana zaščita za primer bočnega trka in inovativna ISOFIX namestitev zagotavlja maksimalno varnost.

Lastnosti:

  • Avto sedež je primeren od otrokove višine 60 cm (približno 3 mesece) in vse tja do 4 leta
  • Patentirani HEROvarnostni sistem
  • Sedežna pena se popolnoma prilagodi otrokovem telesu
  • Spominska pena v vzglavju sedeža pripomore k absorbiranju sile v primeru trka
  • Školja sedeža, ki absorbira energije v primeru trka
  • Mehke blazinice zaščitijo občutljivo kožo otroka pred draženjem
  • Ergonomski dizajn
  • Po višini nastavljiva opora za glavo z integriranimi varnostnimi pasovi
  • Otroški avtosedež Kio izpolnjuje najnovejše in najstrožje standarde varnosti v skladu z UN R129 (i-Size)

MODULARNI SISTEM

S podstavkom Avan/Kio Base lahko avtosedež namestite le z enim klikom, ki vam omogoča in olajša vsakodnevno nameščanje avtosedeža. Hkrati poskrbi za popolno varnost in namestitev zahvaljujoč varnostnim indikatorjem.
Podstavek Avan/Kio Base lahko najprej uporabite za lupinico Avan, ko pa jo vaš malček ne potrebuje več, uporabite modularni sistem z reboard avtosedežem Kio vse tja do otrokovih 4 let starosti. 

AIR VENTILATION SYSTEM

Kroženje zraka je v avtosedžu zagotovljeno tako, da prehaja skozi odprtine na zunanjem delu školjke in mrežasto tkanino v sedežni prevleki.&nbsp. To zagotavlja vašemu malčku najvišjo stopnjo udobja in dobrega počutja. 

I-SIZE

Vožnja v nasprotno smer omogoča optimalno zaščito za primer bočnega trka in inovativna ISOFIX namestitev zagotavlja maksimalno varnost. Kadar so vaši malčki obrnjeni v nasprotno stran, se v primer čelnega trčenja sile razporedijo o celotnem telesu, pri čemer ostane občutljiv predel vratu in glave zaščiten.

ADVANCED SIDE PROTECTION

Vgrajena zaščitna krilca se hitro in povsem enostavno odpreta na strani vrat avtomobila. Tako v primeru bočnega trka absorberji energije zmanjšajo moč udarca, ki bi deloval na otrokovo telo. Kombinacija sedeža in stranskih krilc pa nudi kar dvojno zaščito v primeru bočnega trka.

PAMETNA SPONKA VARNOSTNEGA PASU

Enostavno in varno pripenjanje vašega malčka zahvaljujoč pametni sponki varnostnega pasu. Ko vzamemo otroka iz sedeža, se sponka pasu nagne naprej in ostane v položaju. Tako, da kadar otroka ponovno  nameščate v avtosedež, ne posedamo na sponko, temveč ga pripnemo na varno, udobno in hitro.

ENOROČNA NASTAVITEV

Otroški sedež ima pet različnih položajev nagiba sedeža in udoben počitek, ne glede na to kako je nameščen. Maksimalen nagib je zelo položen in omogoča vašim malčkom popoln počitek in sladke sanje. Staršem pa omogoča lahko rokovanje, saj nagib nastavimo le z eno roko. 

MODULARNOST, KI VAS SPREMLJA

Avan/Kio Base podstavek naredi iz lupinice Avan in reboard avtosedeža Kio enostavnega in varnega sopotnika v vsakdanji uporabi. Zahvaljujoč podstavku lahko oba otroška avtosedeža hitro in čvrsto namestimo v vsak avto z i - Size oznako le z enim klikom. 
Od rojstva do višine 83 cm (približno 15 mesecev starosti) uporabljamo lupinico Avan le v nasprotni smeri vožnje. Avtosedež Kio lahko uporabljamo od otrokove višine 60 cm (približno 3 mesece starosti), ali z blazinico za novorojenčka, ki je na voljo posebej, že vse od rojstva.

Lastnosti

Starost 0 - 6 mesecev, 6 - 12 mesecev, 1 - 2 leti, 2 - 3 leta, 3+ leta
Primerno za Fantek, Punčka