Recaro - Otroški avtosedež Toria Elite i-Size, Carbon Grey - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Avtosedeži

Recaro - Otroški avtosedež Toria Elite i-Size, Carbon Grey

Recaro 8050038148474 12064 16563
Šifra SKU: 12064
Recaro - Otroški avtosedež Toria Elite i-Size, Carbon Grey
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
379,99 €
-0%
379,99 €

Če želite prejeti obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi, se morate registrirati ali .

Novi otroški avtosedež Toria Elite, blagovne znamke Recaro, boste za svojega malčka lahko uporabljali od njegovega 15. meseca in vse tja do 12 let. Otroški avtosedež je izdelan po najnovejšem varnostnem standardu i-Size, ki ga združujeta neprekosljivo udobje med vožnjo ter izjemen dizajn. Omogoča enostavno namestitev ali  odstranitev sedeža iz avta v avto. Vgrajeni Sound System malim potnikom zagotavlja najboljšo zabavo, hkrati pa otroka vzpodbuja, da glavo držijo v varnem predelu vzglavnika sedeža.

Podrobnosti izdelka

Vsestranski otroški avtosedež znamke Recaro, izdelan po najnovejšem varnostnem standardu i-Size, združuje neprekosljivo udobje med vožnjo ter izjemen dizajn.

Opremljen s prezračevalnim sistemom, RECAROvo ergonomsko peno in položajem za počitek, zagotavlja miren in udoben počitek, medtem ko vgrajeni zvočniki (Prime kolekcija) v vzglavnem delu sedeža poskrbijo za zabavo med poslušanjem najljubših pravljic in pesmi ter hkrati zagotavljajo, da je otrokova glava med vožnjo v varnem predelu sedeža.

SEDEŽ, KI RASTE Z OTROKOM IN GA JE ENOSTAVNO PRILAGAJATI NJEGOVI RASTI: 

Otroški avtosedež Toria Elite lahko uporabljamo od približno 15. meseca, pa vse do 12. leta otrokove starosti – vzglavni del sedeža raste z otrokom. Sprememba iz sedeža s 5-točkovnim varnostnim pasom v “jahača z naslonom“ je izjemno enostavna. K sedežu je priložena tudi udobna blazinica za manjšega otroka.

SOUND SYSTEM: 

V vzglavni del sedeža vgrajeni zvočniki, avdio povezava in žepek za napravo poskrbijo za zabavo na poti. Otrok se z glavo nagne nazaj in uživa v poslušanju, hkrati pa glava ostane v varnem predelu vzglavja sedeža (le v PRIME verziji).

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP): 

Snemljiva ščitnika enostavno in hitro namestimo na otroški avtosedež. V primeru bočnega trka ščitnik zmanjša moč udarca, ki bi lahko deloval na otrokovo telo in tako zagotavlja optimalno zaščito. Ščitnik naj bo vedno nameščen na otroškem avtosedežu na strani proti vratom.

AIR VENTILATION SYSTEM: 

Svež zrak vsakomur dobro dene. Ta je v otroškem avtosedežu Toria Elite zagotovljen tako, da prehaja skozi odprtine na zunanji školjki in mrežasto tkanino v sedežni prevleki, ki omogočajo neprekinjeno kroženje zraka.To je najvišja možna stopnja udobja in dobrega počutja. Ne glede na to, ali boste na kratki vožnji do babice ali pa s celotno družino na poti na morje – tako bodo mali raziskovalci med vožnjo vedno dobro razpoloženi.

INTUITIVNA NAMESTITEV: 

ISOFIX in Top-Tether zagotavljata enostavnost rokovanja s sedežem, Toria Elite tako izpolnjuje stroge zahteve varnostnega standarda i-Size. Tri pritrdilne točke držijo avtosedež na mestu in v primeru trka absorbirajo sile, ki bi lahko delovale na otroka. Ko je Toria Elite nameščena v avto, lahko tako ostane na mestu tudi, ko jo preuredimo v avtosedež za večje otroke (100 – 150 cm).

ENOROČNA NASTAVITEV NAKLONA: 

Otroški avtosedež RECARO Toria Elite ima tri različne naklone, ne glede na to, ali je otrok pripet z notranjim sistemom 5-točkovnega pasu ali pa kasneje z avtomobilskim pasom v sedežu za večje otroke. Položaj za počitek zagotavlja vse udobje, tudi med spanjem. In kaj je najboljše: naklon sedeža lahko nastavite le z eno roko, tudi ko otrok sedi v sedežu.

VARNOSTNE LASTNOSTI ZA VSAKO VOŽNJO: 

Školjka sedeža, ki absorbira energije:
v primeru morebitnega trčenja, se energije ob trku sprostijo in absorbirajo v školjki avtosedeža

Patentirani HERO varnostni sistem:
otroci od 76 – 105 cm višine so v sedežu varno pripeti z v sedež vgrajenim sistemom 5-točkovnega varnostnega pasu s pateniranim HERO sistemom: v eno enoto združeni ramenski pasovi, blazinici na pasovih ter vzglavje sedeža – HERO preprečuje, da bi se varnostni pasovi zasukali ali zlezli z ramen, hkrati pa olajša varno in enostavno pripenjenje otroka v sedež

Po višini nastavljivo vzglavje z vgrajenim sistemom 5-točkovnega varnostnega pasu:
enostavna prilagoditev otroku omogoča ergonomski položaj sedenja, ter hitro in varno pripenjanje v sedež zahvaljujoč HERO sistemu in centralnemu zategovalnemu pasu (76 – 105 cm višine otroka)

Mehke blazinice:
zaščitijo občutljivo kožo otroka pred draženjem (76 – 105 cm višine otroka)

RECAROVA ergonomska sedežna pena:
ki se uporablja v avtomobilski industriji, se popolnoma prilagodi otrokovemu telesu in zagotavlja najvišjo mero udobja

Označen potek varnostnega pasu:
pravilna namestitev avtosedeža je olajšana z zelenimi oznakami

Ergonomski dizajn:
nižje bočne opore omogočajo staršem lažje in bolj ergonomsko nameščanje otroka v sedež

Intuitivno enoročno rokovanje s sedežem:
nič kompliciranja: vse pomembne nastavitve enostavno dosežemo le z eno roko

Vgrajen prostor za shranjevanjevarnostnih pasov:
enostavna pretvorba v sedež skupine II+III – sistem 5-točkovnega varnostnega pasu pospravimo v konstrukcijo sedeža. 

TEHNIČNI PODATKI: 

Standard:

UN R129/03

Kategorija:

76 – 150 cm

15 mesecev – 12 let

Zunanje dimenzije (Š/D/V):

43 / 49 / 62 cm

Teža:

12.5 kg

Otroški avtosedež je kompatibilen z vsemi avtomobilskimi sedeži, ki so opremljeni z logotipom i-size, ter skoraj z vsemi ostalimi z Isofix priključki. 

Lastnosti

Starost 1 - 2 leti, 2 - 3 leta, 3+ leta
Primerno za Fantek, Punčka