Recaro - Otroški avtosedež Salia 125, Frozen Blue - Hajdi

Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Avtosedeži
-0%

Recaro - Otroški avtosedež Salia 125, Frozen Blue

Recaro 8050038146623 9709 12294
Šifra SKU: 9709
Recaro - Otroški avtosedež Salia 125, Frozen Blue
OutOfStock

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Ni na zalogi
Dobavljivost: približno 14 dni
519,90 €
-0%
519,90 €

Če želite prejeti obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi, se morate registrirati ali .

Leanpay logo Informativni izračun pri nakupu na obroke
48 x13.85 €
36 x17.69 €
24 x25.42 €
12 x48.66 €
6 x95.18 €
3 x188.26 €
Hipna odobritev. Brez skritih stroškov. Možnost kartičnega plačila.

Otroški avtosedež Salia 125, blagovne znamke Recaro, se lahko uporablja vse od rojstva, do približno 7. leta starosti otroka. Zahvaljujoč vrtljivosti sedeža za 360 stopinj, otroka z lahkoto namestimo v avtosedež oz. ga vzamemo iz sedeža, ko prispemo na cilj. 
Otroški avtosedež Salia 125, je varen sopotnik na vsaki vožnji in očara z njegovo dolgo uporabo. Zahvaljujoč ergonomski RECARO peni in snemljivemu udobnemu vložku za dojenčka, bo tudi najmlajšim sopotnikom vožnja udobna in prijetna. S funkcijo štirih različnih naklonov položaja za počitek, bo sedež vašemu malčku nudil optimalno udobje, kar pomeni, da si bo vaš malček med vožjo lahko privoščil tudi kvaliteten spanec.

Podrobnosti izdelka

OTROŠKI AVTOSEDEŽ: 
Otroški avtosedež RECARO Salia 125 je varen sopotnik na vsaki vožnji in očara z dolgo dobo uporabe vse od rojstva pa do približno 7. leta starosti. Zahvaljujoč ergonomski RECARO peni in snemljivemu udobnemu vložku za dojenčka nič ne more preprečiti prijetne vožnje niti najmanjšim potnikom.

Je pa RECARO pomislil tudi na udobje staršev: zahvaljujoč vrtljivosti sedeža za 360 stopinj, otroka z lahkoto in v ergonomskem položaju za našo hrbtenico namestimo v avtosedež oz. ga vzamemo iz sedeža, ko prispemo na cilj. Ker je tudi vaš hrbet pomemben!

DOLGA DOBA UPORABE: 
RECARO Salia 125 vas bo očarala z možnostjo dolge dobe uporabe – primerna je od rojstva, pa vse do približno 7. leta starosti. Po višini nastavljivo vzglavje sedeža se popolnoma prilega višini otroka in raste skupaj z njim.

VRTLJIVOST ZA 360 STOPINJ: 
Zahvaljujoč priročni funkciji vrtljivosti, školjko sedeža zasukate na stran le z eno roko v eni potezi, da otroka lažje namestite v optimalen položaj sedenja. Vaša hrbtenica vam bo hvaležna.

ENOROČNA NASTAVITEV POLOŽAJA ZA POČITEK: 
Otroški avtosedež Salia 125 ima štiri različne naklone položaja za počitek, ne glede na to, ali je otrok pripet z notranjim sistemom 5-točkovnega varnostnega pasu, ali kasneje z avtomobilskim 3-točkovnim varnostnim pasom. Položaj za počitek je zelo nagnjen nazaj in nudi optimalno udobje. In kaj je tu najboljše za starše? Da lahko položaj za počitek nastavimo le z eno roko.

INTUITIVNA NAMESTITEV V AVTO: 
Uporaba ISOFIX pritrdilnih točk v avtu ter Isofix podporne noge omogoča enostavnost, hitrost in trdnost namestitve otroškega avtosedeža. Salia 125 je izdelana po najnovejših in najstrožih zahtevah standarda varnosti i-Size. Tri pritrdilne točke ohranjajo avtosedež trdno na svojem mestu in absorbirajo energije, ki bi delovale na otroka v primeru trka.

AIR VENTILATION SYSTEM: 
Svež zrak vsakomur dobro dene. Ta je v otroškem avtosedežu Salia 125 zagotovljen tako, da prehaja skozi odprtine na zunanjem delu školjke in mrežasto tkanino v sedežni prevleki, ki omogočajo neprekinjeno kroženje zraka.To je najvišja možna stopnja udobja in dobrega počutja. Ne glede na to, ali boste na kratki vožnji do babice ali pa s celotno družino na poti na morje – tako bodo mali raziskovalci med vožnjo vedno dobro razpoloženi.

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP):
Vgrajena zaščitna krilca se hitro in povsem enostavno odpreta na strani vrat avtomobila. Tako v primeru bočnega trka absorberji energije zmanjšajo moč udarca, ki bi deloval na otrokovo telo. Kombinacija strukture školjke sedeža in stranskih krilc pa nudi kar dvojno zaščito v primeru bočnega trka.

 • Školjka sedeža, ki absorbira energije:
  V primeru morebitnega trčenja, se energije ob trku sprostijo in absorbirajo v školjki avtosedeža
 • Patentirani HERO varnostni sistem:
  otroka med 40 in 105 cm višine enostavno in hitro pripnemo z uporabo varnostnih pasov s pateniranim HERO sistemom.
  V eno enoto združeni ramenski pasovi, blazinici na pasovih ter vzglavje sedeža – HERO preprečuje, da bi se varnostni pasovi zasukali ali zlezli z ramen, hkrati pa olajša varno in enostavno pripenjenje otroka v sedež
 • Po višini nastavljiva opora za glavo z integriranimi varnostnimi pasovi
  nudi enostavno in individualno prilagoditev rasti otroka in hkrati omogoča ergonomski položaj telesa v sedežu (od 40 do 105 cm otrokove višine)
 • Udobna in ergonomska RECARO sedežna pena:
  se popolnoma prilagodi otrokovemu telesu in zagotavlja najvišjo mero udobja
 • Označen potek varnostnega pasu:
  pravilna namestitev avtosedeža in pripenjanje otroka je olajšana z zelenimi oznakami
 • Ergonomski dizajn
  Nižje bočne opore omogočajo staršem lažje in bolj ergonomsko nameščanje otroka v sedež
 • Intuitivno enoročno rokovanje s sedežem:
  vse pomembne nastavitve enostavno dosežemo le z eno roko
 • Vgrajen prostor za shranjevanjevarnostnih pasov enostavna pretvorba v sedež naslednje skupine – sistem 5-točkovnega varnostnega pasu pospravimo v konstrukcijo sedeža. 

RAZLIKE MED MODELOMA SALIA IN SALIA 125: 

Salia:

 • odličen izbor kot nadaljevalni avtosedež po lupinici
 • zahvaljujoč ergonomski notranji blazinici bo položaj malčka v sedežu optimalen
 • RECAROva ergonomska pena v sedežnem predelu, ki se uporablja v avtomobilski industriji, se popolnoma prilagodi otrokovemu telesu in zagotavlja najvišjo mero udobja
 • Spominska pena v vzglavnem delu sedeža
 • priročna gumba za zasuk sedeža se nahaja na obeh straneh sedeža – enostaven dostop in zasuk le z eno roko
 • po koncu uporabe avtosedeža Salia, otrok potrebuje le še avtosedež skupine 100-150 cm (kot npr. Mako Elite 2, Monza Nova 2 Seatfix,…).

Salia 125:

 • notranja blazinica je ožja, primernejša za dojenčka ali zelo drobnega malčka
 • naklon sedeža v nasprotni smeri vožnje je za 3° večji kot pri modelu Salia
 • v sedežnem predelu nima RECAROve ergonomske pene
 • gumb za zasuk sedeža se nahaja na sprednjem delu Isofix podnožja
 • po koncu uporabe avtosedeža Salia 125, otrok prav tako potrebuje še avtosedež skupine 125-150 cm (kot npr. Mako Elite 2, Monza Nova 2 Seatfix,…), ali pa le “jahača“ za pod ritko, ki pa s stališča varnosti otroka v avtu ni optimalna izbira (otrok nima bočne zaščite, ali opore, ko zaspi).

TEHNIČNI PODATKI: 

Standard:
UN R129/03 (i-Size)

Zunanje dimenzije (Š/G/V):
44 / 49 / 61 cm

Teža:
14.8 kg

Lastnosti

Starost 6 - 12 mesecev, 1 - 2 leti, 2 - 3 leta, 3+ leta
Primerno za Fantek, Punčka